Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

5-htp 5-гідрокситриптофан (5-htp) 50 мг 90 капсул

340 грн
Опис

Виробник: Now Foods

Кілька примірників у наявності

5-НТР (5-гідрокситриптофан) — безпечний натуральний антидепресант. Стабілізує настрій. Має м'яку снодійну дію. Регулює масу тіла. Стримує тягу до споживання алкоголю та вуглеводів. Вегетаріанська формула.

Функціональна дія:
5- НТР — це харчова добавка, що ґрунтується на наукових розробках. 5-НТР (5-гідросі L-тринтофан) — це натуральний метаболіт амінокислоти триптофан, який у головному мозку перетворюється на гормони серотоніну та дофаміну. 5- НТР бере участь у передачах сигналів, які регулюють роботу серця, температуру тіла, зміцнюють сон, покращують здатність до навчання й запам'ятовування. Надають нормалізувальну дію на шлунково-кишковий тракт.

Але основна функція препаратів лінії 5HTP у тому, що вони є чудовими натуральними безпечними та антидепресантами, що не викликають звикання. 5- НТР допомагає утримувати у здоровій формі емоційний і розумовий стан, сприяє здоровому сну, гарній релаксації, є потужним антиоксидантом мозку. Незамінні кислоти не синтезуються в організмі, а мають входити в раціон харчування. 5 — НТР витягується з насіння грифоне. Можна використовувати як вегетаріанський продукт у разі безглютенової дієти.

Застосування:
Рекомендується приймати по 1 капсулі на день на порожній шлунок перед сном.

Протипоказання:
Індивідуальна нестерпність до компонентів.

Попередження:
Під час вагітності, годування груддю, вживання будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.

Інші інгредієнти:
Целюлоза, рисове борошно.

Не містить:
Дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, ракоподібних або горіхових інгредієнтів.

Виробник: NOW Foods, США
Форма випуску: 30/90/180 капсул
Вік: 18+
БАД не є ліками!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий