Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Мелатонін (melatonin) 3 мг 180 капсул

310 грн
Опис

Виробник: Now Foods
Тип продукту: Інший продукт

Функціональна дія:
Мелатонін підтримує точну синхронізацію циклу сну з чергуванням дня й ночі. Відкриває «комір сну», загальмовуючи режим неспання. Робить сон тривалішим і міцнішим, а після пробудження дає відчуття свіжості. Під час такого сну в організмі нормалізується робота всіх внутрішніх органів і систем, а мозок встигає обробити накопичену за день інформацію.
Мелатонін — універсальний адаптоген, що має антистресовий ефект — підвищує стійкість до стресу, впливає на процеси адаптації у разі зміни часових поясів і клімату, подолання симптомів збою біоритмів, пов'язаних із посмічною роботою. Регулює сезонну ритмику. Знімає втому, дратівливість, знижує руйнівну дію гормонів стресу. Він не тільки допомагає людині заснути вчасно, але й перебудовує всі біологічні ритми організму відповідно до нового розкладу за місцевим часом. Також він стабілізує роботу різних ендокринних систем, дезорганізованих стресів, зокрема пригнічуючи надлишковий стресовий викид кортизолу та адреналіну.
Покращує регуляторні процеси в головному мозку завдяки збільшенню вмісту в ньому ГАМК і серотоніну. Відомо, що зниження активності серотоніну лежить в основі депресивних станів. ГАМК є гальмівним медіатором у ЦНС.
Продовжує активне сексуальне життя, усуває прояв клімактеричного синдрому, підвищує потенцію під час еректильної дисфункції тощо.

Інші інгредієнти:
Рисове борошно й желатин (капсула).

Не містить:
Пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів горіхового горіха. Виготовляється у встановленні GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Застосування:
Приймати по 1 капсулі перед сном із водою.

Протипоказання:
Індивідуальна нестерпність до компонентів.

Попередження:
Під час вагітності, годування груддю, вживання будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий