Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Екстракт розторопші, європейська якість, 175 мг, 180капсул

550 грн
Опис

Виробник: California Gold Nutrition
Тип продукту: Інший продукт

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Розторопша від California Gold Nutrition EuroHerbsTM
Якість підтверджена Phyto-Proof® EuroMed
Підтримує здоров'я печінки*
Екстракт, стандартизований до 80% флавоноїдів силімарину
Походження розторопші: ЄС (обробляється в Іспанії)
Зелені рослинні капсули з хлорофілом
Без глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Дослідження довели, що насіння розторопші (Silybum marianum) містить різні флавоноїди силімарину, які підтримують здоров'я печінки та сприяють природному процесу детоксикації*.

Екстракт розторопші EuroHerbsTM California Gold Nutrition®️ являє собою екстракт розторопші найвищої якості, стандартизований до 80% флавоноїдів силімарину. Зелені рослинні капсули з барвником природного походження виготовлені з хлорофілу, отриманого з листя люцерни та шовковиці.

Euromed — один із провідних світових європейських виробників стандартизованих трав'яних екстрактів фармацевтичного ступеня чистоти. Друк Phyto-Proof® гарантує використання елітного насіння культурних сортів рослин для контролю якості всього процесу: від насіння до готового екстракту.

Рекомендації щодо застосування

Приймати по 1 капсулі на день незалежно від приймання їжі. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Інгредієнти

Основні інгредієнти
Екстракт насіння розторопші (Silybum marianum), стандартизований до 80% силімарину (визначено методом ультрафіолетово-видимої спектроскопії).

Інші інгредієнти
Рисова мука, рослинна капсула (модифікована целюлоза, хлорофіл [у формі мідного хлорофіліну натрію]), діоксид кремнію, стеаринова кислота без ГМО.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки, де можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування харчових добавок вагітні та жінки, що годують, обличчя, які страждають на хронічні захворювання, люди похилого віку, обличчя віком до 18 років, які приймають рецептурні ліки (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностичне лікарем захворювання, мають проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (від 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий