Всі категорії
Додати товар

Biotin forte 60 шт. вітамін для відновлення волосся. єгипет.

350 грн
Опис

Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

💊Є великий асортимент товару, уточнюйте.

instagram @******************

Дієтична добавка не є лікарським засобом.

Біотин - це вітамін групи В (вітамін Н або вітамін В7), який набув найбільшої популярності у людей, які бажають покращити зовнішній вигляд і прискорити зростання волосся. Численні відгуки та дослідження підтверджують, що біотин відіграє важливу роль у формуванні здорового, еластичного та сильного волосся. Однак значущість біотину не обмежується його позитивним впливом на волосся, біотин дуже важливий для шкіри та нігтів. За всі його чудові властивості, я навіть включила його до списку добавок для красивого волосся. Справа в тому, що біотин містить у собі сірку, яка стимулює синтез власного колагену, основного структурного компонента волосяного стрижня, нігтьової пластини та шкірного покриву. Крім того, біотин бере участь у багатьох життєво важливих процесах нашого організму, регулює обмін білків, жирів і вуглеводів. Під час відкриття речовини - біотину було встановлено, що дефіцит біотину стає причиною нервово-м'язових розладів, важких форм дерматиту і навіть облисіння.
Препарати біотину приймають для:

Відновлення структури волосся (перетин, ламкість);

• як профілактика випадання (алопеція);

• посилення насиченості власного пігменту волосся (профілактика сивини). Високу ефективність біотин проявив при лікуванні різних захворювань шкіри: дерматит; себорея; лупа; псоріаз; порушення роботи сальних залоз.
Біотин приймають при пошкодженнях і захворюваннях нігтів: для стимуляції росту нігтів; при пошкодженнях нігтьової пластини (ламкість, розшаровування). Важливо розуміти, що для видимого ефекту, особливо в лікуванні волосся, потрібен час. Мінімальний курс біотину становить близько трьох місяців. У разі лікування тривалість курсу та дозування бажано погодити з лікарем. Біотин, як і всі вітаміни групи В, не накопичується в нашому організмі і досить швидко виводиться з організму із сечею та калом. Тому прийом біотину в дозах, що значно перевищують добову норму, протягом тривалого часу вважається безпечним.

Вагітним і годуючим матерям варто утриматися від прийому біотину через те, що не проводилося досліджень, на підставі яких можна судити про безпеку біотину для цієї категорії людей

. Приймати -1 кап. 2 рази на день.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари