Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Цинк, хелат, цитрат, піколінат

115 грн
Опис

Тип виробу: Натуральні препарати

🍀 Цинк життєво необхідний і бере участь у багатьох реакціях імунної системи. Найважливіша наявність цинку для таких трьох процесів:
🔹функціонування вилочкової залози та вироблення гормонів. Це головна залоза імунної системи людини. Вилочкова залоза відповідає за багато функцій імунної системи, включно з виробленням Т-лімфоцитів — особливих лейкоцитів, що відповідають за «клітинний імунітет». Низький рівень цинку збільшує ризик розвитку не тільки інфекційних захворювань, але й алергії, аутоімунних захворювань і запальних процесів.
🔹функціонування лейкоцитів і подавання сигналів. До низького рівня цинку вкрай чутливі не тільки Т-клітини, які беруть участь у клітинному імунітеті, а й лейкоцити під назвою моноцити. Моноцити — це «сміщики» організму. Моноцити, що містяться в певних тканинах, як-от печінка, селезінка та лімфатичні вузли, називаються макрофагами. Макрофаги відіграють важливу роль у захисті від вторгнення мікроорганізмів, а також у виявленні потенційної небезпеки, з тим, щоб надсилати про це сигнали іншим клітинам імунної системи. Всі ці дуже важливі процеси в моноцитах і макрофагах не можуть протікати без цинку. Ще один тип лейкоцитів — природна карта-кілер або NK-клітинка. Цинк бере участь у передаванні клітки-килеру сигналів, необхідних для виконання її функції. Брак сигналів може дорого обійтися під час активної фази вірусної інфекції.
🔹«Вроджений імунітет». Цинк, як і багато інших поживних речовин (вітаміни А, D і ін.), особливо важливий для виконання бар'єрної функції, що забезпечує протидію інфекції в шкірі та на слизових оболонках дихального та шлунково-кишкового тракту. У своєму вільному іонному стані цинк активно допомагає вродженій імунній системі боротися з інфекцією, безпосередньо пригнічуючи розмноження багатьох вірусів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари