Всі категорії
Додати товар

Японська спіруліна кальцієм з раковин молюсків 1200 шт

2100 грн
Опис

Японська спіруліна кальцієм з раковин молюсків 1200 шт
Покращує роботу опорно-рухового апарату, полегшує стан при болях у суглобах, артритах і остеохондрозах, уповільнює вікові зміни в суглобах.

Зміцнює імунітет, нормалізує роботу серцево-судинної системи, підтримує загальне здоров'я і тонус всього організму.

Містить понад 6 різних поживних речовин.
Містить білок, цінні рослинні жири, амінокислоти, вітаміни та мінерали.

Кальцію в 40 таблетках міститься 800 мг. Дуже добре поєднується з корисними властивостями спіруліни.

Спіруліна. Ця синьо-зелена водорость справжнє джерело природних вітамінів, мінералів, мікроелементів, амінокислот, рослинних жирів і білка.
Білок, як відомо, будівельний матеріал для нашого організму.18 незамінних амінокислот у складі спіруліни беруть участь у всіх біохімічних процесах організму та роботі імунної системи.

У спіруліні міститься 8% цінних рослинних жирів, один з яких міститься тільки в материнському молоці і посилює роботу імунної системи.

Спіруліна містить практично весь склад вітамінів групи В, які допомагають зберегти гнучкість і еластичність кровоносних судин, запобігають утворенню холестеринових бляшок, зміцнюють нейронні зв'язки в мозку, поліпшують пам'ять, активізують діяльність мозку, благотворно впливають на стан нервової системи.

Завдяки високому вмісту каротину (провітаміну А) ця водорість сприяє поліпшенню зору, підтримує здоров'я шкіри, зміцнює волосся і нігті.

Фолієва кислота, у великій кількості міститься в даному рослині, зміцнює імунну систему, допомагає організму активно боротися проти вірусних та бактеріальних інфекцій.
У складі спіруліни майже вся таблиця Менделєєва. У ній є мінерали і мікроелементи, що покращують склад крові, зміцнюють кісткову систему, зміцнюють і підтримують серцево-судинну систему організму: мідь, калій, марганець, кальцій, натрій, магній, йод, селен, фосфор. Органічного заліза в спіруліні в 58 разів вище, ніж у шпинаті і в 28 разів вище, ніж в яловичій печінці.

Міститься у складі водорості живильний пігмент фікоцианін є потужним протипухлинним засобом і дуже ефективний у боротьбі з онкологією та імунодефіцитом. У даному випадку користь спіруліни очевидна.

Вживання спіруліни в їжу не тягне за собою побічні ефекти такі, як тяжкість у шлунку, сонливість. Навпаки, після прийому цієї водорості відчуття ситості таке, ніби ти з'їв повноцінне м'ясне блюдо, тобто дана добавка має пролонговану дію.

Також міститься 160 мг вітаміну С

Рекомендоване застосування:
5- 40 таблеток в день, розділивши на декілька прийомів.
Можна вживати незалежно від прийомів їжі.

Якщо Ви приймаєте спіруліну вперше, почніть з невеликої дози - 5 таблеток, поступово збільшуючи дозування.

Зміст активних речовин в 40 таблетках (8 г):
Спіруліна
Кальцію - (802,1 мг)
вітамін С (160 мг)
Інгредієнти:
порошок спіруліни, кальцій з доломіту, Вітамін С

Харчова цінність в 40 таблетках (8 г):
Енергетична цінність - 30,4 ккал
Білки - 5 г
Ліпіди (жири) - 0,6 г
Вуглеводи - 1,3 г
Натрій - 37,0 мг

Товар поставляється безпосередньо із внутрішнього ринку Японії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари