Всі категорії
Додати товар

Сибирский лен и омега-3 - essential fatty acids

169 грн
Опис

Два джерела омега-3: натуральна лляна олія та надчистий комплекс із жиру морських риб MEG-3™. Головне завдання компонентів ліпідного комплексу – компенсація дефіциту поліненасичених жирних кислот в організмі.

У концентраті риб'ячого жиру міститься понад 70% омега-3 поліненасичених жирних кислот, найефективніші з яких – ейкозапентаєнова (ЕПК) і докозагексаєнова (ДГК) кислоти, що мають потужний кардіозахисний, антитромботичний і судинорозширювальний ефект.
Лляна олія містить омега-3 жирні кислоті, які виконують в організмі численні біологічні функції. Вони беруть участь у формуванні клітинних мембран: при достатній концентрації в організмі молекули поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) вбудовуються в мембрану клітини, роблячи її більш стабільною та поліпшуючи транспорт деяких поживних речовин у клітину та з неї.

Також омега-3 ПНЖК:
– сприяють поліпшенню стану судинної стінки, що робить її недоступною для шкідливих чинників;
– допомагають нормалізації жіночого гормонального фону, полегшуючи передменструальний синдром і покращуючи самопочуття в період менопаузи.

Застосування
Вживати по 2-3 капсули на день під час їжі.

Склад
Надчистий 75% -й концентрат омега-3 жирних кислот із жиру морських риб MEG-3™, лляна олія, DL-альфа-токоферолу ацетат (вітамін Е).

Можлива наявність слідів злаків (глютену), гірчиці, кунжуту, селери, молока, ракоподібних, молюсків і продуктів їх переробки.

3 капсули містять:

Активні компоненти Маса, мг % від АРС*
ПНЖК омега-3 1125 56
Ейкозапентаєнова кислота 750 125
Докозагексаєнова кислота 300 43
Вітамін Е (dl-альфа-токоферолу ацетат) 14,6 97,3
* АРС – адекватний рівень споживання за ЄСЕГВ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари