Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Комплекс для схуднення

1837 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби
Стать: Унісекс

Кілька примірників у наявності

Харчові волокна — це компоненти рослин або рослинних продуктів, які не перетравлюються шлунково-кишковим трактом. Основним джерелом харчових волокон є фрукти, овочі і злаки, шкірка плодів.
Для повноцінного функціонування шлунково-кишкового тракту та контролю ваги.
Харчові волокна зменшують ризик розвитку атеросклерозу, цукрового діабету ожиріння, жовчнокам’яної хвороби, алергій, та деяких видів раку. Сприяють виведенню токсинів, важких металів, холестерину.
Рейши – це японська назва трутовика, дослівний переклад – «гриб духовної сили», інша назва — ганодерма. Давньокитайські медичні трактати називають його «засобом від тисячі хвороб».
Гриб часто використовують в дієтах для схуднення, він володіє гіпоглікемічним ефектом, здатний знижувати рівень цукру в крові. Полісахариди покращують перистальтику кишечника, бета-глюкан знижують артеріальний тиск.
Продукт, як і всі гриби, багатий білками, частково заповнює потребу організму в амінокислотах, що містять цинк, германій, полісахариди. Рейші застосовується для лікування зниженого лібідо, коригує стан імунітету при фізичних і розумових навантаженнях, захворюваннях дихальних шляхів, лікує втому і депресивні стани.
L-карнітин - це амінокислота, яка біологічно синтезована, складається з амінокислот лізину та метіоніну.Для чого?Зниження маси тіла, очищення організму, омолодження. Запобігає відкладенню жиру в організмі, перш за все в серці, печінці, скелетних м язах, знижує рівень тригліцеридів і холестерину в крові.Що роблять?Збільшує число анаболічних рецепторів в м язових волокнах. Виводить з організму токсини, шлаки, метаболіти. Має властивості енерготропного, мембраностабілізіруючого, жироспалювального ефекту, підтримує серцевий м яз та репродуктивну функцію і імунітет.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари