Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жувальні таблетки, мультивітаміни для дітей, зі смаком вишні,

260 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби

Кілька примірників у наявності

Мультивітамінний комплекс Nature's Way, Alive! від Max6 Daily — препарат для дітей зі смаком апельсина, вишні та винограду. Він необхідний для підтримки високого імунітету, стабільної роботи серця й нервової системи, здоров'я шкіри та кісток, нормального обміну речовин. Продукт містить вітаміни, мікро- та макроелементи; фруктову, овочеву та ягідну суміші. У складі цієї харчової біодобавки немає глютену, дріжджів, арахісу, пшениці та компонентів тваринного походження: молока, яєць, желатину. Також комплекс позбавлений парабенів, штучних консервантів і синтетичних ароматизаторів. Кількість капсул в пакованні — 60 штук.

Активними компонентами цього препарату є передусім вітаміни: С, Е, А, В1, В6, В5, В9, В3, В12, Н, D3. Додатковими джерелами біологічно активних речовин слугують рослинні концентрати:

апельсина, сливи, ананаса, груші, яблука, банана;

чорниці, гранати, малини, вишні, винограду, асаї, журавлини, полуниці;

огірка, шпинату, броколі, брюссельської та білоченої капусти, спаржі, гарбуза, буряка, моркви.

Їхнє джерело — порошок Orchard FruitsTM&Garden VeggiesTM.

Крім того, до складу БАДу входять мікроелементи йод і цинк, макроелемент натрій; пектин, інозит, холін, виноградний сік і концентрат бузини як натуральні барвники. Солодкий смак корисним жувальним цукеркам надають сахарозу та глюкозного сиропу. Біодобавка забезпечує нормальний ріст і розвиток організму дитини, приплив сил та енергії; покращує настрій, допомагає краще засвоювати інформацію в процесі пізнання навколишнього світу; знижує частоту інфекційних захворювань вірусної та бактеріальної природы. Завдяки цьому мультивітамінному комплексу менше дають знати про себе запальні та алергічні реакції, зникають проблеми зі сном і дерматити, підвищується гострота зору. Одна порція смачних таблеток містить 3 г цукру та 20 калорій.

Рекомендоване дозування біодомішки: по 2 жувальні цукерки на день. Препарат показаний для дітей віком від двох років. Баночку з вітамінками потрібно зберігати щільно закритою, у прохолодному місці, де немає прямих сонячних променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари