Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Масло черного тмина lotus 0,500 стекло египет

1299 грн
Опис

Производитель: Другой производитель
Тип изделия: Натуральные препараты

Опис
Виробництво: компанія Lotus (Лотос) Країна: Єгипетська, 100% СПРАВЖА олія чорного кмину, прямі постачання з Єгипту, найвищої якості. Олія чорного кмину — це олія, що отримується з насіння рослини Nigella Sativa (Чорна посічена або "Чорний кмин"), насіння якої мають чорний колір. Склад олії дуже багатий. Основна дія олії виявляється на вилочкову залозу, яка відповідає за імунітет організму. Сильний імунітет здатний впоратися навіть із початковими стадіях раку. Корисні властивості олії чорного кмину: 1) Сучасні дослідження показали, що олія чорного кмину має багато корисних властивостей, особливо вирізняючись серед олій інших рослин. 2) Вона нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, активує імунну систему, сприяє зміцненню та росту волосся, відновленню його початкового кольору. 3) Олія знищує деякі різновиди хвороботворних бактерій, знижує рівень холестерину в крові, має жовчогінну дію. 4) Це потужний антиоксидант, що сприяє активному виведенню вільних радикалів з організму людини. 5) Олію можна вживати з профілактичною метою та як загальнозміцнювальний засіб. Воно діє м'яко та делікатно. Якщо впродовж дня випивати хоча б одну чайну ложку олії, то така корисна добавка здатна нормалізувати обмін речовин в організмі людини та підвищити її захисні сили. Користь олії чорного кмину не раз була доведена дослідженнями, і дуже багато людей знають про неї з власного досвіду. Найвідомішим варіантомєкту про насіння чорного кмину є таке: «Зокремайте чорний кмин обов'язковим для себе, оскільки він містить у собі зцілення від усіх хвороб, крім «саам». Йогопитали, «А що таке саам?» На щопет відповідає, «Смерти» Олія преміумкласу

500 мл

Опис

Олія виходить способом холодного пресування насіння чорного кмину ефіопського сорту. Цей сорт відомий своїми прекрасними неперевершеними лікувальними властивостями й особливо ефективний у зміцненні імунітету.

Показання до застосування олії чорного кмину «Ефіопське»
— Загальне зміцнення імунітету в дорослих і дітей
— Ліки ГРІППА та ГРВІ (кашель, нежить, застуда, хвороби дихальних шляхів).
— Боротьба з злоякісними пухлинами. В Індії кмин називають «калонжі» — і називають головним засобом для лікування раку.
— Видалення каменів із нирок і сечового міхура
— Перевірене Засіб у разі геморою (як мазь, застосовується зовнішня)
— Має несильну сечогінну та проносну дію (нормалізує стілець)
— Чудовий глистогонний засіб, що знищує паразитів у шлунку та кишківнику. Також має сильний антисептичний засіб і прекрасно знищує хвороботворні мікроби в організмі.
— Сприяє нормалізації артеріального тиску
— Надзвичайно корисний для жіночого здоров'я та нормалізації гормонального фону
— Сприяє збільшенню лактації в період годування груддю
— Нормалізує менструальний цикл
— Ефективний допоміжний засіб для профілактики та боротьби з цукровим діабетом
— Застосовується зовнішньо для лікування різних захворювань шкіри як інфекційного характеру, так і алергічного
— Посічено використовується з косметичною метою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
marina2813617
marina2813617
Одеса
100% виконаних замовлень
Була