Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сідофаж 850 мг 30 таб. сідофаж 1000 мг 20 таб

320 грн
Опис

Тип виробу: Натуральні препарати

Цукровий діабет 2 типу (інсуліннезалежний) при неефективності дієтотерапії та фізичного навантаження, у пацієнтів з ожирінням: у дорослих – як монотерапія або комбінація з іншими пероральними гіпоглікемічними засобами або з інсуліном; у дітей віком 10 років і старше – як монотерапія або в комбінації з інсуліном.

Сідофаж 1000 мг 20 таб
Склад:
Кожна таблетка містить:
Метформін гідрохлорид 1000 мг
Допоміжні компоненти:
Полівінілпіролідон К90, рідкий парафін, магнію стеарат, ацетат фталат целюлози, діетилфталат.
Летучий компонент: Етанол 96%, етилацетат, ізопропанол.

Сідофаж 850 мг 30 таб
Склад:
Кожна таблетка містить:
Метформіну гідрохлорид 850 мг
Неактивні інгредієнти:
Полівінілпіролідон К90, парафін рідкий, магнію стеарат, ацетатфталат целюлози, діетилфталат.
Летучі компоненти: Етанол 96%, етилацетат, ізопропанол.

Властивості:
Пероральний гіпоглікемічний засіб із групи бігуанідів (диметилбігуанід). Механізм дії метформіну пов'язаний з його здатністю пригнічувати глюконеогенез, а також утворення вільних жирних кислот та окислення жирів. Підвищує чутливість периферичних рецепторів до інсуліну та утилізацію глюкози клітинами. Метформін не впливає на кількість інсуліну в крові, але змінює його фармакодинаміку за рахунок зниження співвідношення пов'язаного інсуліну до вільного та підвищення співвідношення інсуліну до проінсуліну.
Метформін стимулює синтез глікогену, впливаючи на глікогенсинтетазу. Збільшує транспортну ємність усіх типів мембранних переносників глюкози. Затримує всмоктування глюкози у кишечнику.
Знижує рівень тригліцеридів, ЛПНЩ, ЛПДНЩ. Метформін покращує фібринолітичні властивості крові за рахунок пригнічення інгібітору активатора плазміногену тканинного типу.
На тлі прийому метформіну маса тіла пацієнта або залишається стабільною, або помірно знижується.

Спосіб застосування та дози:
Оптимальний режим дозування визначає лікар. Слід суворо дотримуватися відповідності лікарської форми конкретного препарату, що використовується, показанням до застосування та режиму дозування.
Приймають внутрішньо, під час або після їди.
Доза та кратність прийому залежать від схеми терапії, віку пацієнта та застосовуваної лікарської форми.

Протипоказання:
Гострий або хронічний метаболічний ацидоз, діабетичний кетоацидоз, діабетична прекома та кома; ниркова недостатність; порушення функції нирок (КК<60 мл/хв); зневоднення організму, тяжка інфекція, гіпоглікемічний шок, які можуть призвести до порушення функції нирок; клінічно виражені симптоми гострих та хронічних захворювань, які можуть призвести до розвитку тканинної гіпоксії (в т.ч. серцева недостатність, гострий інфаркт міокарда, дихальна недостатність); застосування контрастних йодовмісних речовин для внутрішньосудинного введення (у т.ч. при проведенні внутрішньовенної урографії, внутрішньовенної холангіографії, ангіографії, КТ);гостра алкогольна інтоксикація; хронічний алкоголізм; Підвищена чутливість до метформіну.

Запобіжні заходи:
Не рекомендується застосування при гострих інфекціях, загостренні хронічних інфекційно-запальних захворювань, травмах, гострих хірургічних захворюваннях, небезпеці дегідратації.
При застосуванні метформіну у вигляді монотерапії відповідно до режиму дозування гіпоглікемія, як правило, не виникає. Однак при комбінації з інсуліном або похідними сульфонілсечовини є ризик розвитку гіпоглікемії. У таких випадках необхідний ретельний контроль концентрації глюкози в крові.
У період лікування пацієнтам слід уникати вживання алкоголю через ризик розвитку лактат-ацидозу.

Побічні ефекти:
З боку системи травлення: можливі (зазвичай на початку лікування) нудота, блювання, діарея, метеоризм, відчуття дискомфорту в животі; у поодиноких випадках – порушення показників функції печінки, гепатит (зникають після припинення лікування).
З боку обміну речовин: дуже рідко – лактат-ацидоз (потрібне припинення лікування).
З боку системи кровотворення: дуже рідко – порушення всмоктування вітаміну В12.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
lyudm...
lyudmila3391859
Одеса
50% виконаних замовлень
Була