Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ехінацея пурпурова (настій)

200 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Маємо в наявності новинку.
Настоянка 🌸ехінацеї 🌸пурпурової спиртова.
Корисні властивості ехінацеї пурпурової
Зміцнення імунітету.

🌸Ехінацея підвищує стійкість клітин до негативних впливів, ззовні, активує роботу лейкоцитів та перешкоджає розмноженню вірусів та бактерій. За даними досліджень, застосування екстракту ехінацеї на початковій стадії застуди знижує симптоматику на 23%, а профілактичний прийом має імуномодулюючий ефект та зменшує частоту простудних захворювань на 65%.

💪Боротьба із запальними процесами.

Полісахариди, що входять до складу рослини, допомагають зняти запалення при інфекційно-запальних захворюваннях носоглотки та швидко відновити пошкоджену слизову оболонку ротової порожнини при стоматиті. Ехінацея застосовується в комплексній терапії запальних процесів жіночої статевої системи та в урології для зміцнення чоловічого здоров'я - як допоміжний засіб при лікуванні інфекцій сечовивідних шляхів, при простатиті.

Профілактика онкозахворювань.

Вчені виявили, що ехінацея збільшує в крові кількість клітин-кілерів, які відіграють важливу роль у захисті від онкозахворювань, а також покращує стан пацієнтів після хіміотерапії за рахунок підтримки рівня лейкоцитів.

Антиоксидантна дія.

Селен, що міститься у всіх частинах рослини, виводить вільні радикали з організму, покращує роботу мозку та перешкоджає передчасному старінню.

Поліпшення стану шкіри.

Антибактеріальні компоненти ехінацеї пригнічують зростання пропіоновокислих бактерій — частої причини акне, а полісахариди зв'язуються з гіалуроновою кислотою та утворюють комплекси, що стимулюють синтез колагену.

Підвищення еластичності судин.

Екстракт ехінацеї містить важливий компонент для жіночого здоров'я – рутин. Цей вітамін використовується для лікування та профілактики варикозу: зменшує ламкість капілярів та знімає запальний процес на уражених ділянках вен.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари