Всі категорії
Додати товар

Сухите турбо дріжджі тurbo distillers strain віскі

130 грн
Опис

Виробник: Alcotec
Тип продукту: Дріжджі

Сухі турбо дріжджі Тurbo distillers strain Виробник – Великобританія Опис: Ви задумалися про приготуванні домашніх ексклюзивних напоїв? Хороша ідея. Але Вам знадобиться правильний штам дріжджів. З допомогою якісної сировини і дріжджів Тurbo distillers strain, Ви отримаєте по істині справжній домашній зерновий дистилят і кукурудзяний дистилят, без сторонніх запахів і домішок. Тільки якісну сировину з застосуванням правильних дріжджів дасть чудовий результат. Дріжджі здатні ферментировать зернове, кукурудзяна, рисова сусло всього за 3-4 дні, і призначені виключно для цих цілей, при цьому вміст градуси понад 12%. Процес ферментації проходить із збереженням аромату інгредієнтів. Після дистиляції пробродившего сусла ви отримаєте елітний продукт, який не поступається дорогої імпортної продукції. Виробник штаму дріжджів - англійська компанія Hambleton Bard. Чисте і швидке бродіння зберігає всі смакові якості справжнього шотландського напою. Це штам дріжджів використовують для виробництва дистилятів комерційні та приватні винокурні у всьому світі. Обов'язковий компонент - фермент амилоглюкозидаза (amylogycosidase). Він здатний розщеплювати глюкозні зв'язку в крохмалі, декстринах і олигосахаридах, забезпечуючи тим самим практично повне осахарение крохмалю, що містяться в суслі, до глюкози, яка потім піддаються бродінню за допомогою дріжджів. Як правильно використовувати: При приготуванні зернового сусла, можна використовувати різноманітні рецепти з використання круп, борошна, пророщеного зерна, солоду в різних співвідношення, різного помелу з цукром або без. Це ціла наука, а знання справа практики. Технологія з використанням зернових дріжджів, спрощує роботу, скорочує час бродіння, при цьому не погіршуючи якості кінцевого продукту. Тільки найдосвідченіші винокури відрізнять дріжджовий дистилят від натурального зернового на диких дріжджах. Приготуйте 21-25 літрів теплої води близько 35°C. Додайте 7 кг. крохмале містить сировини або 2 кг. не охмеленого солодового екстракту і 5,5 кг цукру (можна використовувати у комбінації з пророщеним зерном, борошном, солодом) і розмішайте до повного розчинення. Вміст пакета дріжджів рівномірно висипати по поверхні зернового сусла. Перемішайте вміст через 10-15 хвилин. Ідеальні показники температури при бродінні 22 – 28 градусів. Для процесу зброджування, краще всього використовувати харчові, пластикові ємності (дивіться на сайті). Скло відмінний матеріал, але багато і травм. Забезпечте себе. Витрата: 1 пакет – 73 грами призначений для зброджування 25 літрів сусла. Час зброджування близько 7 днів. Детальніше: ********************************************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари