Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Комплекс для схуднення detox

349 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби
Стать: Унісекс

Кілька примірників у наявності

До складу комплексу входить: Detox. Очищення і нормалізація мікрофлори, Detox. Зниження ваги та оздоровлення кишечника з Омега 3-6-9.
«Detox. Очищення і нормалізація мікрофлори» рекомендується використовувати при розладах травлення, метеоризмі, неприємному запаху з рота, підвищенній втомлюваності, ожирінні, діабеті, паразитарних зараженнях організму, зниженому імунітеті, порушенях обміну речовин. Особливо рекомендовано вживати в комплексних програмах схуднення.
Можна включати до комплексу відновлення після прийому антибіотиків, хіміо- і променевих терапій, а також програм із загального очищення організму. Продукт містить частини пшениці, горобини, сени, хвоща, ромашки, кропу, льону. Завдяки природним рослинним компонентам він насичений вітамінами, мінералами та іншими поживними речовинами.Ці компоненти створили унікальну поживну та лікувальну композицію.
«Detox. Зниження ваги та оздоровлення кишечника з Омега 3-6-9». Продукт допоможе зменшити вагу та налагодити роботу органів травлення, активізує обмінні процеси, зміцнить імунітет, очистить організм від токсинів. Detox комплексно впливає на організм. Зокрема, для зменшення ваги, він активує обмін речовин, покращує перистальтику кишечника. Для нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту, продукт –відновлює моторику кишечника, виводить токсини, налагоджує роботу печінки та жовчного міхура. Також його рекомендовано використовувати при цукровому діабеті, проблемах жіночого здоров’я, захворюваннях щитоподібної залози та прямої кишки, зниженому імунітеті. Завдяки своєму складу продукт насичений вітамінами (А, Е, К, С, В1, В2, В5, В6, В9, РР), мінералами (Ca, K, Mn, Na, P, Fe, Zn, Mg, Cu, Se), ПНЖК Омега-3-6-9, органічними кислотами та іншими поживними елементами.Складовими компонентами стали волокна восьми цінних рослин: льону, розторопші, гарбуза, фенхелю, амаранту, ромашки, кропу та яблука. Всі вони відомі своїми властивостями.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари