Всі категорії
Додати товар

Immune health — підтримка імунної системи (vmm neways)

2650 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Чудовий імуномодулятор з антибактеріальними та противірусними властивостями.
Код товару: 17030 AU /180 таблеток/
Виробник: Modere AU

Immune Health від Modere (рібенд популярного VMM від Neways) — чудовий імуномодулятор з антибактеріальними та противірусними властивостями.

Immune Health створений на основі рослин із відомими імуномодулювальними властивостями, як-от ехінацея, женьшень, коров'як, чебрецю, меліса, глоду, ірландський мох і розмарин.

Добавка природно коригує та відновлює захисні сили організму, маючи широкий спектр дії, зокрема проти вірусів грипу та ГРЗ, ГРВІ.

Immune Health підтримує здоров'я дихальної та серцево-судинної системи, підвищує антиоксидантний потенціал організму, допомагає усувати хронічні запальні вогнища.

Препарат Immune Health сприятливо впливає на кровотворення, зміцнює стінки кровоносних судин. Допомагає нормалізувати артеріальний тиск. Покращує мікроциркуляцію та збільшує постачання серцевого м'яза киснем і поживними речовинами.

Має гепатопротекторні властивості; покращує функції печінки. Заспокоює нервову систему під час перезбудження, стресів, тривоги. Підтримує здоров'я щитоподібної залози.

Рекомендується як біологічно активна добавка до їжі як природний «антибіотик», імуномодулятор, що містить стандартизований екстракт найціннішого виду ехінацеї — Echinacea purpurea.

Підвищує стійкість організму до вірусних, бактеріальних і грибкових інфекцій, зміцнює імунітет.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
tatya...
tatyana2016495
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари