Всі категорії
Додати товар

Fungican фунжикан 150 мг флуконазол кандидоз 2 капс єгипет

400 грн
Опис

Купити Fungican фунжикан 150 мг флуконазол кандидоз Єгипет

Більше товарів у нашому TG
egypt_pharmacy

Склад:
Кожна тверда желатинова капсула містить:
Флуконазол – 150 мг.

Допоміжні компоненти: мікрокристалічна целюлоза, двоосновний фосфат кальцію, Повідон К30, кроскармелоза натрію, стеарат магнію, очищений тальк, желатин, діоксид титану.

Властивості:
Флуконазол є протигрибковим триазолом. Це потужний та селективний інгібітор грибкових ферментів, необхідних для синтезу ергостеролу. Активний проти умовно-патогенних мікозів, таких як інфекції, спричинені Candida spp. у тому числі системний кандидоз у тварин із ослабленим імунітетом; з Cryptococcus neoformans, включаючи внутрішньочерепні інфекції, Microsporum spp. та з Trichophyton spp. Флуконазол дуже специфічний для грибкових цитохрому P450-залежних ферментів. Було показано, що флуконазол не впливає на концентрацію тестостерону в плазмі у чоловіків або на концентрацію стероїдів у жінок дітородного віку при прийомі 50 мг щодня протягом 28 днів. Клінічно значущого ефекту не спостерігалося на рівні ендогенних стероїдів або на стимульованій АКТГ відповіді у здорових чоловіків-добровольців, які приймають флуконазол 200-400 мг на добу. Дослідження взаємодії з антипірином показують, що одноразова або багаторазова доза 50 мг флуконазолу не впливає на метаболізм.

Показання:
Для лікування криптококового менінгіту, кокцидіомікозу, інвазивний кандидоз.
Лікування кандидозу піхви, гострого або рецидивуючого; кандидозного баланіту, коли місцева терапія не підходить.
Для профілактики зниження частоти рецидивів вагінального кандидозу (4 та більше епізодів на рік). Профілактика кандидозних інфекцій у пацієнтів з тривалою нейтропенією (наприклад, у пацієнтів з гематологічними злоякісними новоутвореннями, які отримують хіміотерапію або у пацієнтів, які отримують трансплантацію гемопоетичних стовбурових клітин).

Спосіб застосування:
Капсули слід ковтати цілком і приймати незалежно від їди. Доза повинна ґрунтуватися на характері та ступені тяжкості грибкового ураження. Лікування інфекцій, які потребують багаторазового прийому, слід продовжувати, якщо клінічні параметри або лабораторні тести показують, що активна грибкова інфекція стихла. Неадекватний період лікування може спричинити рецидив активної інфекції.

У дорослих:
Кандидоз статевих органів: гострий вагінальний кандидоз: 150 мг як одноразової дози. Кандальний баланіт одноразова доза. Лікування та профілактика рецидивуючого кандидозу піхви 150 мг на три дні загалом 3 дози (день 1, 4 та 7), надалі 150 мг 1 раз на тиждень підтримуючої дози. Підтримуюча доза: 6 місяців.

Дерматомікоз: грибок стопи, стрижучий лишай, паховий грибок та кандидозні інфекції: 150 мг 1 раз на тиждень протягом 2-4 тижнів, грибок стопи може вимагати лікування до 6 тижнів. Висівкоподібний лишай: 300-400 мг 1 раз на тиждень протягом 1-3 тижнів. Оніхомікоз: 150 мг один раз на тиждень. Лікування слід продовжувати до заміни інфікованого нігтя (виростає незаражений ніготь). Відновлення нігтів на руках зазвичай вимагає від 3 до 6 місяців та на ногах від 6 до 12 місяців. Темпи зростання в різних людей можуть відрізнятися за віком.

Особливі групи населення: люди похилого віку: дозування має бути скориговано з урахуванням функції нирок (Ніркова недостатність: не потрібно коригування при одноразовій терапії). Пацієнти на регулярному діалізі повинні отримувати 100% рекомендованої дози після кожного діалізу; у дні діалізу пацієнти повинні отримувати зменшену дозу відповідно до печінкової недостатності: є обмежені дані у пацієнтів з генітальним кліренсом та креатиніновим порушенням, тому флуконазол слід призначати з обережністю пацієнтам з дисфункцією печінки. Діти: безпека та ефективність при генітальному кандидозі у дітей не було встановлено. Якщо лікування генітального кандидозу є обов'язковим для підлітків (від 12 до 17 років), то дозування має бути таким самим як у дорослих.

Протипоказання:
Гіперчутливість до флуконазолу, споріднених азольних сполук або будь-якої з допоміжних речовин у складі. Флуконазол не слід приймати одночасно з похідними терфенадину, цизаприду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user317591
Товари з Єгипту
Київ
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари