Всі категорії
Додати товар

Біологічна домішка mega protector

1931 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Натуральні препарати

БІОЛОГІЧНІ АКТИВНА ДОБАВКА MEGA PROTECTOR, 90 КАПСУЛ
Вікові зміни, нездоровий спосіб життя, неправильне харчування, хвороби та стрес мають істотний вплив на стан організму людини, а особливо — серцево-судинної системи.
Це призводить до погіршення уваги та пам'яті, пришвидшення процесів старіння, проблем зі зором і суглобами, зниження репродуктивної функції, підвищеного тиску, а то й серйозніших проблем у формі підвищеного ризику інсульту та інфаркту.
MEGA PROTECTOR має як основу критично важливі для здоров'я жирні кислоти Омега-3, а також вітаміни К2 і D3.
Омега-3, що входять до складу поліненасичені жирні кислоти Омега-3, зроблені з високоякісного концентрату риб'ячого жиру в Ісландії, відповідно до найсуворіших європейських вимог, і вирізняються підвищеним вмістом EPA — 33% і DHA — 22%.
* Позитивний вплив на стан судин і серця
* Зменшення ризику інфаркту, інсульту, зниження рівня холестерину та нормалізація тиску
* Поліпшення стан шкіри — уповільнення процесів старіння й поліпшення регенерації
* Зменшення алергічних реакцій та дерматитів
* Повільнення процесів руйнування хрящової тканини, поліпшення функцій суглобів
* Поліпшення мозкової діяльності та когнітивних здібностей; сприятливий вплив на пам'ять і увагу; підвищення рівня працездатності
* Стимуляція репродуктивної функції
* Підтримка імунної системи
* Зниження ризику розвитку очних хвороб, особливо сітківки; зменшення проявів синдрому «сухого ока»
Комплекс також допомагає в профілактиці остеопорозу, переломів, рахіту та псування зубів, а також спазмів у м'язах. Знижує ризик розвитку розсіяного склерозу, вікової макулярної дистрофії (дегенерації) сітківки ока, зменшує ризик цукрового діабету 1 і 2 типів. Покращує мінеральну щільність кісток у жінок у постменопаузі, зменшує резистентність до інсуліну.
Рекомендується приймати по 1 капсулі тричі на день, між прийманнями їжі. Найбільшу ефективність чинить у поєднанні з біологічно активними добавками Active Protector, Cardio Protector і Balance Protector, , а також група оздоровлювальних і омолоджувальних кремів 
Rena Rosh.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари