Всі категорії
Додати товар

Продукція тяньши, чай антіліпідний, мультивітамінні комплекси

320 грн
Опис

Чай "Тяньши"

Форма випуску: фільтри-пакетики масою 1,5 г, 40 штук в картонній упаковці.

Дієтична добавка регулює тиск, добре впливає на роботу серця та покращує зір. Також чай «Тяньши» поліпшує травлення, тонізує селезінку й шлунок. Продукт корисний при хворобах шлунково-кишкового тракту і печінки. Ефективний для схуднення. Виводить токсичні речовини з організму, знімає похмільний синдром. До складу дієтичної добавки входять шість сортів зеленого чаю, листя лотосу, насіння кассії тори та листя гіностемми п’ятилистої.

Зелений чай — це природне джерело антиоксидантів, вітамінів, калію, цинку та інших елементів. Надзвичайно корисний для очищення організму.

Чай «Тяньши» знижує рівень ліпідів у крові, нормалізує жировий обмін в організмі, виводить холестерин з кровоносних судин. Дієтична добавка не має побічних ефектів.

НЕ МІСТИТЬ ГЛЮТЕНУ, НЕ МІСТИТЬ ЛАКТОЗИ, НЕ МІСТИТЬ ГОРІХІВ, ДЛЯ ВЕГАНІВ, ВЕГЕТАРІАНЦІВ, НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ, НЕ МІСТИТЬ ГМО

КОМПЛЕКСНЕ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ, ПІДТРИМУЄ ПРИРОДНУ РЕЗИСТЕНТНІСТЬ ОРГАНІЗМУ, НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ТРАВНИХ ФЕРМЕНТІВ

Активні інгредієнти: листя гіностемми; листя лотоса; листя зеленого чаю.

Склад: гіностемма п’ятилиста (390 мг), листя лотоса (390 мг), горець багатоквітковий (225 мг), зелений чай (225 мг), насіння кассії тори (210 мг).

Спосіб вживання: чай залити 500 мл гарячої води (80° C), закрити кришкою. Дати настоятися 7-14 хв. Рекомендовано пити чай до 18:00 по 100-150 мл. За нормального і підвищеного тиску пити гарячим за 20-30 хв до їди, за зниженого тиску — охолодженим між прийомами їжі. Пити повільно. Не рекомендовано додавати харчові продукти. Можна повторно заварювати.
Є в наявночті інші Бади - питайте. Знижки)))

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари