Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Морський кальцій та вітамін д

900 грн
Опис

Тип виробу: Натуральні препарати

Добавка до їжі з комплексом Aquamin™, натуральним джерелом кальцію та допоміжними мікроелементами для підтримки щільності кісток і здоров'я зубів.

Безлактозний комплекс покриває потребу в незамінному для кісток мінералі

Кальцій видобувається в екологічно безпечний спосіб у чистих водах біля узбережжя Ісландії.

Вітамін D у складі комплексу необхідний для засвоєння кальцію

Опис

Організм людини не виробляє кальцій самостійно, він надходить тільки з харчуванням. Саме тому наші кістки так важливо зміцнювати ззовні, причому протягом усього життя. В молодості кальцій необхідний для побудови щільності кісток, у зрілості – для профілактики остеопорозу, у похилому віці – для підтримки здоров'я та активності організму. Покрити потребу в незамінному для кісток елементі допоможе нова добавка із запатентованим комплексом Aquamin™, натуральним морським джерелом кальцію, який додатково містить більше 70 допоміжних мікроелементів.

Зроблений на основі біоактивного кальцію, зібраного згідно з критеріями поновлюваності у незайманих водах біля узбережжя Ісландії;

Містить натуральний вітамін D для оптимального засвоєння;

Кальцій і вітамін D забезпечують природну підтримку здоров'я кісток і зубів;

Зручний жувальний формат;

З натуральним підсолоджувачем.

Як користуватися

Рекомендується особам з 18 років. Приймай 1-2 таблетки щодня під час їжі. Можна приймати з Велнес Пек. Проконсультуйся з лікарем перед вживанням, якщо ти плануєш вагітність, вагітна чи годуєш грудьми.

Склад

Комплекс «Морський кальцій і вітамін D» — це високоякісний натуральний кальцій із поновлюваних джерел і натуральний вітамін D.

Склад: морський карбонат кальцію (Lithothamnion calcareum), підсолоджувач (ксиліт), регулятор кислотності (лимонна кислота), агент проти грудкування (стеаринова кислота, діоксид кремнію, магнію стеарат), холекальциферол (вітамін D).

В 1 таблетці вагою 1500 мг міститься: вітаміну D — 5 мкг (100%*), кальцію — 250 мг (25%*).

*Відсоток від рекомендованого рівня добового споживання.

Біологічно активна добавка до їжі. НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ПРЕПАРАТОМ.

Склад

Marine Calcium Carbonate (Lithothamnion calcareum), Sweetener (Xylitol), Acidity regulator (Citric acid), Anticaking agents (Stearic acid, Silicon dioxide, Magnesium stearate), Cholecalciferol (Vitamin D).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
anast...
anastasiya3044736
Харків
Була

Схожі товари