Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Орлі orly препарат для схуднення. 30 капсул

400 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Інші вироби
Стать: Унісекс

Кілька примірників у наявності

Препарат належить до групи гіполіпідемічних засобів. Має інгібувальну дію на ліпази шлунково-кишкового тракту. Застосовується для боротьби з ожирінням або зайвою вагою. Дія препарату зумовлюється його здатністю взаємодіяти з жировими клітинами, приводить їх до деактивації. Протидіє розщепленню харчових ліпаз, внаслідок чого приступає їх абсорбція зі шлунково-кишкового тракту, блокується проникнення тригліцеридів у кров. 

Препарат своєю дією провокує брак енергії, запускаючи в організмі механізм споживання запасних жирових клітин. У результаті, під час систематичного застосування, препарат дієво допомагає знизити вагу, але за умови дотримання відповідної дієти в комплексі. Лікарський засіб сприятливо впливає на рівень холестерину, і інсуліну, знижуючи їх, перешкоджає накопиченню жирів в абдомінальній зоні. 

Препарат практично не взаємодіє з плазмою під час застосування. Розчин відбувається в кишківнику, утворюючи метаболіти, фармакологічно неактивні. Виведення препарату практично в повному об'ємі відбувається через кишківник. Повне виведення відбувається впродовж 5 годин. Препарат призначають у разі ожиріння, потреби знизити або стабілізувати масу тіла. Також застосування препарату рекомендують у разі цукрового діабету, порушення ліпідного обміну, що призводить до ущільнення стінок судин і підвищення рівня холестерину в крові. 

Протипоказання: Протипоказане застосування лікарського засобу за наявності в пацієнта холестазу (накопичення жовчі в тканинах печінки), у разі синдрому недостатнього всмоктування, а також у разі наявності підвищеної сенситивності до складників препарату. Період вагітності та грудного вигодовування Не рекомендується застосування ліків під час вагітності, оскільки недостатньо інформації про можливий вплив на пацієнток у цей період. Не треба застосовувати препарат під час годування груддю.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
slava2001566
slava2001566
Київ
Була