Всі категорії
Додати товар

California gold immune 4 засіб для зміцнення імунітету 60 шт.

310 грн
Опис

Виробник: California Gold Nutrition
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

California Gold Nutrition, Immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул

Опис

California Gold Nutrition, Immune 4
Підтримка імунної системи*
Містить 4 основні інгредієнти: вітамін С, вітамін D, цинк і селен.
Зміцніть імунітет за допомогою клінічно вивчених вітамінів і мінералів*
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Гарантія 100% Gold Guarantee

Immune 4 від California Gold Nutrition допомагає захистити ваш організм, забезпечуючи додаткову підтримку імунної системи, коли ви в ній особливо потребуєте. До його складу входить комбінація чотирьох клінічно вивчених вітамінів і мінералів, які допомагають зміцнити здоров'я імунної системи*.

Вітамін C — антиоксидант, який підсилює функції білих кров'яних тілець і власне виробництво організмом сполук, що підвищують імунітет, які, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

Вітамін D відіграє критично важливу роль у посиленні реакції імунної системи, коли вона потребує захисту, а також він може допомогти захистити організм від респіраторних інфекцій*.

Цинк: у разі низького рівня цинку знижується загальна імунна функція, особливо активність лейкоцитів, критично важливих для боротьби з вторгненням бактерій і вірусів*.

Селен відіграє важливу роль у зміцненні імунного здоров'я, особливо функції вилочкової залози, «головного контрольованого організму» імунної системи*.

Рекомендації щодо застосування
Вживати по 1 капсулі двічі на день під час їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари