Всі категорії
Додати товар

Суперкальцій із колагеном танкими🤩🥰😋

2346 грн
Опис

Привіт 👋😃
Сьогодні хочу вас познайомити з новим продуктом, як-от 🕵️суперкальцій із колагеном танкими.🔥🔥🔥
Кальцій — один із найважливіших для людини елементів. Він бере участь у формуванні кісток, зміцнює серцеві м'язи та покращує кровообіг.

Головні компоненти: морська магнієва сіль, мікрокристалічний гідроксиапатит кальцію, основной протеин молозива, клітковина вівса, ізомальтоолігосахариди (ІМО), інулін цикорію, рибний колаген, вітаміни D3 і К2.

У поєднанні з вітаміном D кальцій приносить справжню користь. Інакше він осідає в артеріях, тому вони втрачають еластичність. Новий порошок із високим вмістом кальцію «Тіенс» містить вітамін D3 (активна форма вітаміну D), необхідний для міцності та здоров'я кісток. Він допомагає організму абсорбувати кальцій і фосфор.

Зберегти еластичність шкіри допоможе рибний колаген у складі продукту. Він підтримує шкіру в тонусі та перешкоджає формуванню зморщок на обличчі. До того ж колаген зміцнює волосся й нігті. Кальцій у поєднанні з колагеном запобігає втраті кісткової маси.

Кальцій допомагає схуднути. Щоб позбутися зайвих кілограмів, потрібно вживати його разом із білком. Порошок із високим вмістом кальцію «Тиенс» містить елементарні білки молозиву, які сприяють відновленню кісток і м'язів, що підтримують імунітет, запобігають інфекції шлунково-кишкового тракту.

Природний пребіотик інулін у складі продукту не перетравлюється в тонкому кишківнику, а транспортується до його нижніх відділів. Там мікрофлора перетворює інулін на коротколанцюгові жирні кислоти, що живлять клітини кишківника. Це сприяє нормальному функціонуванню шлунково-кишкового тракту.

Профілактичні дози:

Додайте 1 ложку (10 г) порошку в 125 мл (1/2 чашки) теплої озонованою води та розмішайте. Пийте після того, як перемішали. Вживати продукт треба один-два рази на день після або між прийманнями їжі. В 1 дозі — 1600 мг гідроксиапатит кальцію і 408 мг кальцію.

В упаковці: 250 g

З усіх питань пишіть у личку. 😄👍
Гарного вам дня й стережіть себе 🖖

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари