Всі категорії
Додати товар

Omega-3 plus омега-3 плюс. 20 капсул

350 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Omega-3 жирні кислоти вважаються дуже важливими для підтримки загального здоров'я. Вони відіграють головну роль у розвитку головного мозку та зміцненні організму. Морські водорості та жирні сорти риб є основним джерелом омега-3 жирних кислот.

Omega-3 поліненасичені жирні кислоти входять до складу клітинних мембран та кровоносних судин, не синтезуються в необхідних кількостях в організмі людини і є одним із необхідних компонентів повноцінного здорового харчування. Поповнити запас Omega-3 в організмі можна за допомогою вживання жирних сортів риб або харчової добавки

Вживання Omega-3 допоможе:
боротися з депресією та тривожністю. У приймаючих Omega-3 спостерігається менше нервозності і тривожних станів, а також у хворих на депресію симптоми знижуються.
omega-3 покращує зір. Omega-3 є складовою сітківки очей, тому дефіцит Omega-3 призводить до погіршення зору.

omega-3 дуже важлива для формування мозкової діяльності у початкових стадіях життя. У дітей, матері яких під час вагітності вживали omega-3, виявлено найкращий розвиток мозку, покращення комунікативних навичок та пам'яті.

omega-3 зменшує ризик серцево-судинних захворювань, нормалізує тиск, перешкоджає утворенню тромбів, а також звуженню та запаленню судин та артерій.
omega-3 покращує метаболізм
допомагає боротися із запальними процесами в організмі
допомагає у боротьбі з аутоімунними захворюваннями, такими як діабет 1-го типу, ревматоїдний артрит, виразковий коліт, псоріаз.
допомагає боротися із психологічними розладами
допомагає запобігти раку
допомагає зменшити симптоми астми у дітей
допомагає при жировому гепатозі печінки
підтримує здоров'я кісток та суглобів
omega-3 покращує стан шкіри. Регулює виділення шкірного жиру та сприяє зволоженню шкіри. Бореться з передчасним старінням та акне.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари