Всі категорії
Додати товар

Norhinose норіноуз. 50мкг/доза. 120 доз. спрей для носа

425 грн
Опис

Тип виробу: Інші вироби

Кілька примірників у наявності

Склад:

Кожна доза спрею містить:

Мометазону фуроату моногідрат 0.052 мг, що відповідає вмісту мометазону фуроату 0.05 мг

Допоміжні компоненти:

целюлоза мікрокристалічна, натрію кармелозу, гліцерин, бензалконію хлорид, полісорбат 80, лимонна кислота моногідрат, натрію цитрат дигідрат, вода для ін’єкцій.

Властивості:

ГКС для інтраназального застосування. Чинить протизапальну та протиалергічну дію.

Механізм протиалергічної та протизапальної дії обумовлений здатністю інгібувати вивільнення медіаторів запалення. Підвищує продукцію ліпомодуліну, що є інгібітором фосфоліпази А, що зумовлює зниження вивільнення арахідонової кислоти та, відповідно, пригнічення синтезу продуктів метаболізму арахідонової кислоти – циклічних ендопероксидів, простагландинів.

Показання:

Лікування сезонного та цілорічного алергічного риніту у дорослих, підлітків та дітей з 6 років;
гострий синусит або загострення хронічного синуситу у дорослих (в т.ч. похилого віку) та підлітків з 12 років (як допоміжний терапевтичний засіб при лікуванні антибіотиками);
гострий риносинусит з легкими та помірно вираженими симптомами без ознак тяжкої бактеріальної інфекції у пацієнтів віком 12 років та старших;
профілактика сезонного алергічного риніту середньоважкої та тяжкої течії у дорослих та підлітків з 12 років;
поліпоз носа, що супроводжується порушенням носового дихання та нюху у дорослих (застосовувати після 18 років).
Спосіб застосування та дози:

Перед застосуванням першої дози добре струсити флакон і натиснути на спрей насос 10 разів (до отримання однорідного спрею).

Лікування сезонного або цілорічного алергічного риніту: дорослим (у тому числі похилого віку) та дітям старше 12 років рекомендована профілактична та терапевтична доза препарату становить 2 упорскування (по 50 мкг кожне) у кожну носову ходу 1 раз на добу (загальна доба) 200 мкг). Після досягнення лікувального ефекту для підтримуючої терапії доцільно зниження дози до 1 впорскування в кожну ніздрю 1 раз на добу (загальна добова доза — 100 мкг).

Якщо зменшення симптомів захворювання не вдається досягти застосуванням препарату в рекомендованій терапевтичній дозі, добову дозу можна підвищити до максимальної: по 4 впорскування в кожний носовий хід 1 раз на добу (загальна добова доза – 400 мкг). Після зменшення симптомів захворювання рекомендується зниження дози.

Для дітей віком 6-11 років рекомендована терапевтична доза становить 1 впорскування (50 мкг) у кожну ніздрю 1 раз на добу (загальна добова доза — 100 мкг).

Протипоказання:

Підвищена чутливість до активної речовини або до будь-якого неактивного компонента препарату. Препарат не слід застосовувати за наявності нелікованої локалізованої інфекції із залученням слизової оболонки носової порожнини. Через те, що кортикостероїди мають здатність пригнічувати загоєння ран, пацієнтам, у яких нещодавно проведена операція на носовій порожнині або були травми, не можна застосовувати назальні кортикостероїди, поки не відбудеться загоєння.

Запобіжні заходи:

Препарат не слід застосовувати за наявності нелікованої місцевої інфекції із залученням до процесу слизової оболонки носа.

У пацієнтів, які застосовують кортикостероїди, потенційно може бути пригнічений імунітет, і їх слід попереджати про підвищений ризик зараження при контакті з особами з деякими інфекційними захворюваннями (такими як вітряна віспа, кір), а також необхідність консультації лікаря, якщо такий контакт відбувся.

Побічні ефекти:

Інфекції та інвазії: часто – фарингіт, інфекції верхніх дихальних шляхів.

З боку імунної системи: невідомо – гіперчутливість, включаючи анафілактичні реакції, ангіоневротичний набряк, бронхоспазм та задишка.

З боку нервової системи: часто головний біль.

З боку органу зору: невідомо – глаукома, підвищений внутрішньоочний тиск, катаракта, нечіткість зору.

З боку респіраторної системи, органів грудної клітки та середостіння: дуже часто – носова кровотеча; часто – носова кровотеча, відчуття печіння слизової оболонки носа, подразнення слизової оболонки носа, виразки слизової оболонки носа; невід…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари