Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Глутамату натрію 25kg

2700 грн
Опис

Тип продукту: Інший продукт

Особливості та властивості глутамату натрію
Наша їжа не була б настільки смачною, якби ми не використали різні харчові добавки. Наприклад, так само сіль є найпотужнішим підсилювачем смаку і саме тому її додають не тільки в м'ясні, овочеві і рибні страви, а й солодкі десерти і навіть каву. Глутамат натрію також є харчовою добавкою, що підсилює смак. Цю речовину отримують з водоростей комбу, причому всі спроби синтезувати його штучно довгий час закінчувалися провалом. Таким чином, ця речовина має виключно натуральне походження.

Крім того, сіль глутамінової кислоти є в будь-якому білку і є найбільш поширеною серед амінокислот. Взагалі вона не справляє негативного впливу на організм, звичайно ж, якщо вживати її розумно. Цікавий факт: в грудному молоці дуже високий вміст цієї речовини.

Використання в кулінарії і харчової промисловості
Завдяки своїм приголомшливим властивостям, а саме посиленню смакових відчуттів, цей білий порошок став активно використовуватися в кулінарії. Правда, він надає потрібний ефект лише в поєднанні з м'ясом, птицею, грибами та іншої солоною їжею, а ось в десертах він буде непомітний.

Якщо говорити про харчову промисловість, то такий смаковий підсилювач додають в різні продукти невисокої вартості і не завжди хорошої якості. Е621 присутній в різних снеках, ковбасах, сухих супах і приправах.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user539492
user539492
Була

Схожі товари