Всі категорії
Додати товар

Низькомолекулярний колагеновий пептид, рибний аміно- колаген у порошку 5000 мг.

2250 грн
Опис

Висока концентрація колагену в одній порції (5000 мг) сприяє швидкому впливу на організм, шкіру та суглоби.
Використано спеціальну технологію виробництва колагену, яка масомально усуває специфічний рибний запах для комфортності прийому. 

Цей колаген легко розчиняється у напоях, при цьому практично не впливаючи на їх прозорість та смак.
Низькомолекулярний Аміно Колаген (морський) 5000 мг.

Колаген вважається однією з найцінніших речовин, від яких залежить молодість нашої шкіри (пружність, шовковистість, еластичність, здоровий сяючий колір обличчя).
Колаген також відповідає за безперебійну роботу нашої опорно-рухової системи в організмі. Він є основним компонентом сполучної тканини сухожиль, зв'язок, хрящів, кісток, шкіри, нігтів, волосся. Молодий організм сам здатний виробляти колаген у необхідних кількостях, але з віком наш організм все менше виробляє колаген.
Для отримання ефективного результату, колаген має бути низькомолекулярним, що сприяє його більш ефективному засвоєнню та всмоктування у травному тракті. Звичайний колаген не дозволяє досягти задовільного ефекту через свою занадто велику молекулярну масу.
Низькомолекулярний морський колаген (колаген-пептид), за своєю структурою максимально наближений до колагенових волокон шкіри, тому легко засвоюється організмом, а відновлення клітин відбувається інтенсивніше.

Вітамін C 50 мг
Синтез колагену залежить від достатньої наявності вітаміну С; при його нестачі відбувається розпушення сполучної тканини.
Чинить протизапальну та протиалергічну дію.

Упаковка 192 г розрахована на 32 дні прийому.

Спосіб застосування:  
1 мірна ложка (6 г) на день.
Розчинити у теплій воді, апельсиновому соку, молоці або будь-якому іншому напої.
Також може вживатися з десертами (наприклад, йогуртом чи морозивом)

Терміни прийому:  
Залежно від особливостей організму ефект настає через 3-5 тижнів після початку прийому препарату. Рекомендується продовжувати приймати препарат протягом тривалого часу.
Можливі курси прийому: 3-4 місяці, перерва 1-3 місця, потім повтор 3-4 місяці і т.д.

Виробник: Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари