Всі категорії
Додати товар

🫶комплекс-в від стресу 💊60 капс

620 грн
Опис

🍀Подолання життєвих стресів - це виклик, з яким ми всі можемо зіткнутися. На щастя, у Solaray є вітамін для цього! Розроблений для підтримки належного функціонування нейромедіаторів у мозку, Mega Vitamin B-Stress від Solaray може допомогти полегшити відчуття періодичного стресу для спокою, розслаблення та позитивного світогляду.

🍀Але це ще не все! Наша формула розроблена для підтримки вироблення енергії, здорового метаболізму, функціонування імунної системи, нормального утворення еритроцитів та більш яскравого вигляду волосся і шкіри. З такою кількістю очевидних переваг, як тут не полюбити?

🍀Mega Vitamin B-Stress від Solaray з пролонгованим вивільненням виготовлений компанією, яка створила передові харчові добавки. Наш B-комплекс розроблений таким чином, щоб половина інгредієнтів вивільнялася негайно, а інша половина - поступово, що може подовжити їх доступність для організму. Ми додали 1000 мг вітаміну С, який допомагає організму знизити нормальний рівень кортизолу для додаткової підтримки під час стресу, щоб ви могли жити яскравіше!

💊2-3 в день після їжі запити подоб

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари