Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Kayexalate(resonium) (антикалий) банка 454 гр

1500 грн
Опис

Kayexalate (антикалий)(Resonium) банка 454 г (полістиренсульфонат натрію).
Призначений для зниження рівня калію в пацієнтів із хронічним захворюванням нирок.

Оригінальний препарат виробництва Франція (SANOFI)

Kayexalate 454G лікує гіперкаліємію у людей з нирковою недостатністю.

Kayexalate, порошок для перорального та ректальної суспензії

2.0 ЯКІСНИЙ І КОЛИЧНИЙ СКЛАД

Один флакон містить
Активна речовина: натрію полістиролсульфонат 453,6 г
Для отримання повного списку допоміжних речовин, див. розділ 6.1.

3.0 ЛІКАРСТОВА ФОРМА

Порошок для приготування суспензії для перорального та ректального застосування

4.0 КЛІНІЧНІ ДАННІ

4.1 Показання

Лікування гіперкаліємії.

4.2 Дозування та спосіб застосування

Kayexalate застосовується перорально та ректально. Останнє може бути використано в пацієнтів, які не можуть приймати пероральні препарати (через блювання або проблеми у верхніх відділах шлунково-кишкового тракту, кишкової непрохідності). Також можуть бути використані одночасно і пероральне, і ректальне введення для отримання швидшого ефекту.
Рекомендовані дозування вказані для ознайомлення, точні індивідуальні дозування мають бути визначені на основі регулярних клінічних і біохімічних аналізів.
Тривалість лікування залежить від тяжкості гіперкаліємії.
Суспензія зі смоли має бути підготовлена безпосередньо перед використанням й готову суспензію не треба зберігати понад 24 години. Тепло може змінити обмінні властивості смоли (температура рідини має бути не більш ніж 37 °C).
Дорослим, включно з людьми похилого віку
Орально: 15 г (мірна чашка) від одного до чотирьох разів на день.
Спосіб застосування
Дозу порошку змішують із невеликою кількістю води. Також, щоб поліпшити смакові якості, у воду можна додавати цукор (не використовуючи фруктові соки, вони містять калій). Обмеження об'єму води особливо рекомендується пацієнтам із нирковою недостатністю. Загалом, може бути використаний 3 мл або 4 мл води на кожен грам порошку.
Також суспензія може бути введена в шлунок через трубку або способом змішування порошку з їжею.
Ректально: 30 г порошку розмішується у 150-200 мл води або декстрози 10% (вводиться клізмою) один або двічі на день.
Спосіб застосування
Перед введенням препарату треба провести очиснену клізму.
Кліму з Kayexalate треба застосовувати на 10-12 годин, а потім необхідно провести очиснену клізму, щоб видалити препарат.
Розведення і введення Kayexalate треба проводити розчином рідини температури тіла (не перевищувати 37 °C), тому що нагрівання може змінити обмінні властивості смоли.
Очисну клізму треба проводити розчином без з'єднань натрію, що також нагрівають до температури тіла, приблизно два літри очищувального розчину.
Діти
Досвід використання Kayexalate у дітей обмежений.
Орально: як корисне керівництво для підбору лікування вважається, що місткість обміну натрію полістиролсульфонату становить 1 мекв калію на грам смоли.
Початкова доза становить 1 г/кг маси тіла на день, у кілька прийомів; для підтримки добової дози може бути зменшена до 0,5 г/кг маси тіла. У дітей молодшого віку мають використовуватися пропорційно нижчі дози.
Спосіб застосування См. для дорослих.
Ректально: якщо не виходить проводити оральне приймання, то смоли можна вводити ректально в дозі, рівної оральній, розмішених у пропорційній кількості води та глюкози 10%.
Спосіб застосування См. для дорослих. Рекомендується максимальна обережність, особливо в новонароджених і підлітків. Надмірне дозування або недостатнє розведення рідиною може призвести до ущільнення смоли та внаслідок цього викликати кишкову непрохідність.
Новонароджені
Досвід використання Kayexalate у немовлят обмежений.
Застосовується препарат може тільки ректально.
Дозування має бути мінімально ефективним, між 0,5 г/кг і 1 г/кг тіла.
Спосіб застосування См. для дорослих. Рекомендується максимальна обережність, особливо в новонароджених і підлітків. Надмірне дозування або недостатнє розведення рідиною може призвести до ущільнення смоли та внаслідок цього викликати кишкову непрохідність.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize