Всі категорії
Додати товар

Ultamins, мультивітаміни для чоловіків віком від 50 років, зq10, грибами/сша

750 грн
Опис

Термін придатності 12/2024
Виробництво США

- Мультивітаміни для чоловіків віком від 50 років Ultamins від California Gold Nutrition
- Суміш вітамінів і мінералів з коензимом Q10, лікопіном, лютеїном, метилом B12 і сереноєю
- Містить суміші овочів, ягід і грибів для підтримки імунітету
- Підтримує здоровий спосіб життя та збалансований раціон
- Підтримує здоров'я передміхурової залози
- Упаковано в індивідуальні блістери з фольги
- Без глютену, ГМО та сої
- Вироблено на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP

Розкрийте свій справжній потенціал і поліпште самопочуття за допомогою нашого мультивітамінного комплексу для чоловіків віком від 50 років. Цей винятковий засіб, ретельно розроблений з урахуванням особливих потреб чоловіків у їхні золоті роки, поєднує в собі ефективну суміш грибів, ферментів, овочів, ягід і ключових поживних речовин, як-от коензим Q10, лікопін, лютеїн, біодоступний метил B12 і сіроня, щоб забезпечити необхідну підтримку вашому організму.

Коензим Q10 (убіхінон)
Ми знаємо, що енергія — це паливо, яке надає вам сили впродовж дня. Наш мультивітамінний комплекс для чоловіків містить 100 мг коензиму Q10 в 1 порції, чималу дозу важливої поживної речовини, яка відіграє вирішальну роль у виробленні клітинної енергії. Підтримуючи мітохондріальну функцію, коензим Q10 допомагає оживити ваш організм на клітинному рівні, забезпечуючи стійкий ріст загального запасу енергії*.

Сереноя
Ми додали екстракт сереної (Serenoa repens), натуральний інгредієнт, відомий своєю користю для здоров'я передміхурової залози для чоловіків віком від 50 років. Сереноя підтримує здорову функцію сечовивідних шляхів і здоров'я передміхурової залози в міру старіння, щоб ви могли й далі активний і повноцінний спосіб життя*.

Комплекс грибів для імунітету
Використовуйте силу природних суперфудів із нашою спеціально підібраною сумішшю грибів. Ці чудові гриби, відомі своїми імуностимулювальними та адаптогенними властивостями, невпинно працюють, щоб зміцнити вашу імунну систему, підвищити опірність і підтримати загальний життєвий тонус *.

Антиоксидантні порошкові суміші ягід і овочів
Забезпечте своєму організму необхідне живлення з нашою багатою поживними речовинами сумішшю овочів і ягід. Ці чудові інгредієнти, багаті безліччю вітамінів, мінералів і потужних антиоксидантів, забезпечують винятковий захист від окисного стресу, допомагають боротися з ушкодженням клітин і сприяють загальному здоров'ю й довголіттю*. Подаруйте своєму організму енергію, якій він заслуговує.

Суміш ферментів
Ми розуміємо, що здорова травна система — це ключ до розкриття повного потенціалу вашого харчування. Ось чому наш мультивітамінний комплекс для чоловіків містить ретельно підібрану суміш ферментів. Ці травні компоненти працюють спільно, підтримуючи оптимальне травлення й засвоєння поживних речовин*. Наш мультивітамінний комплекс покращує здатність організму розщеплювати та використовувати необхідні поживні речовини, щоб ви отримували максимальну користь від кожної дози.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари