Всі категорії
Додати товар

Колоїдне срібло sovereign silver біоактивний гідрозоль для підтримки імунітету у формі...

640 грн
Опис

Sovereign Silver, Колоїдне срібло у формі спрею, біоактивний гідрозоль, вертикальний спрей, для підтримки імунітету, 10 ч/млн, 59 мл — це американська біодобавка для імунітету найвищої якості. Вона має противірусні, протигрибкові та антибактеріальні властивості. Можна застосовувати дорослим і дітям. Виробництво США.

Основні факти про американську біодобавку зі сріблом Колоїдне срібло у формі спрею, біоактивний гідрозоль від Sovereign Silver:

Найвища якість колоїдного срібла TM
Щоденна + імунна підтримка
No1 за продажами срібла в США
Харчова добавка
Виготовлено на сертифікованому GMP підприємстві
Без ГМО — сертифікований NSFTM
Веганський
Не містить глютену
Чому срібло для підтримки імунітету?

Срібло використовувалося понад 2400 років для захисту здоров'я людини. Це природний елемент, який міститься в цілозернових продуктах, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній воді, морській воді та водопровідній воді.

З часів Гіппократа захисні властивості срібла були добре відомі та широко досліджувалися. Срібло використовувалося для захисту чистоти й безпеки питної води давніми цивілізаціями.

Деякі продукти колоїдного срібла з вищою концентрацією (ppm) стверджують, що одна чайна ложка дорівнює кільком чайним ложкам нашого продукту 10 ppm. Навпаки, наукова рецензована література показала, що срібло корисне тільки тоді, коли воно позитивно заряджене (біоактивна). Біоактивний гідрозоль срібла з біоактивністю понад 98% ефективніший, ніж колоїдне срібло з концентрацією 250 ppm. Вища ppm також = ризик токсичності. Просто немає причин використовувати продукт із вищим вмістом у мільйонних частках.

Біоактивний гідрозоль срібла Sovereign Silver, випущений 1999 року, являє собою найвищий ступінь очищення колоїдного срібла та з 2005 року з гордістю посідає перше місце з продажу колоїдного срібла в Сполучених Штатах.

«Наша технологія дає змогу отримувати найдрібніші частинки, які коли-небудь бачили, з майже ідеальною дисперсією... й абсолютно безпечною концентрацією, яка перевершує продукти з набагато вищим вмістом у мільйонних частках». - Стівен Л. Куїнто, засновник

Чому біоактивний гідрозоль срібла?

Безпека —  наші крихітні частинки забезпечують більшу площу поверхні та вищу ефективність, що робить наш продукт 10 ppm ефективнішим, ніж бренди, що конкурують, що містять до 500 ppm. Навіть якщо приймати його 7 разів на день упродовж 70 років, сукрове срібло однаково буде нижче за добову еталонну дозу (RfD) EPA для срібла. †

Pure -  Sovereign Silver складається тільки з двох інгредієнтів: чистого срібла 99,999% і очищеної води фармацевтичного класу. Він не містить доданих солей або білків, які знижують ефективність інших срібних продуктів. Крім того, він розфасований у скляні пляшки, які не вилуплюються, а не в пластикові.

Ефективно —Якщо срібло не заряджене позитивно, воно не біоактивне. Чим менший розмір частинок, тим біоактивніше срібло і тим легше воно засвоюється й виводиться організмом. Sovereign Silver має безпрецедентний розмір частинок, всього 0,8 нанометра, унаслідок чого формула містить понад 98% біоактивних іонів срібла та нанокластерів срібла, що робить його експоненційно потужнішим, ніж в інших брендів. Більшість інших брендів містять усього 10% позитивно зарядженого срібла.

÷ Згідно з EPA (CASRN 7440-22-4) добова референсна доза срібла для перорального приймання (RfD), що застосовується до 10 ppm, можна безпечно прийняти 178 850 порцій упродовж 70 років.

Розмір порції: 10 спреїв (1 мл)
Порцій в упаковці: 59

Дорослі (10 спреїв) Діти від 4 років (5 спреїв)

Кількість на порцію % від денної норми  Кількість на порцію % від денної норми
Срібний 10 мкг * 5 мкг *
* Денна вартість (DV) не встановлена.
Пропоноване використання
Дорослі: 10 розпилень. †

Діти від 4 років і старших: 5 розпилень. †

Безпечний для ковтання.

Методичні рекомендації:

Технічне обслуговування: один раз на день.

Зміцнення імунітету: тричі на день.

Довгострокова імунна підтримка: 5 разів на день.

Короткострокова імунна підтримка: 7 разів на день.

÷ Згідно з EPA (CASRN 7440-22-4) добова еталонна доза для перорального срібла (RfD), що

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари