Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Фермент мейто для сирів (1 грам на 100 л молока)

34 грн
Опис

Виробник: Meito Sangyo

Кілька примірників у наявності

Пепсин харчовий, микробиальный ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх
умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.

1 пакетик (1 г) пепсину розрахований на 100 літрів молока.

Строк використання - до січня 2025р.

Пепсин Meito застосовується при виробництві м'яких і твердих сортів сиру в
домашніх умовах, так і на виробництві. З допомогою пепсину Meito можна
виготовити: звичайний домашній сир ропні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а
також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito ― натуральний продукт, що
містить молокосвертывающие ферменти. Ці ферменти являють собою специфічні
протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячьему сычужному
ферменту. Але Meito при цьому не містить тваринних і хімічних компонентів, що
сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостей сиру. Meito
проведений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового
гриба.

Властивості: активність не менш 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв.

Молокосвертывающий фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») ― ренін
рослинного походження (100 % химозина), одержуваний по японській технології з
висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».

Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування і
медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччини, Швейцарії,
Великобританії та в інших країнах.

«Мейто» ― не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від
03.07.09 р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту
екогігієни і токсикології ім.Л.І.Ведмедя), перевірений інститутом харчової
технології, екогігієни і токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від
24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат,
що відповідає вимогам санітарного законодавства України і є безпечним для
здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.********** від
28.01.2008 р.

Стандарти якості: "Мейто" проводиться за строго керованому процесі та його
якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам
ефективності та чистоти.

Срок годности и хранения: "Мейто" имеет срок годности 3 года без потери
активности (при правильном хранении), что гораздо больше, чем у ферментов
животного и других происхождениях. Хранить "Мейто" нужно в плотно закрытой
банке в сухом, прохладном месте (оптимальная температура хранения 6-8 С°).
Упаковка: Фермент "Мейто" расфасован в алюминиевые пакеты по 1 гр. чистого
веса. В соответствии со стандартами Украины и международными стандартами на
каждой упаковке указана фирма и страна-изготовитель, что подтверждено
нанесенным штрих-кодом.

Указания по применению: Раствор фермента «Мейто» готовится непосредственно
перед внесением в молоко.

Рекомендуемая доза «Мейто» для производства твердых сычужных сыров от 5 до 8
грамм на 1 000 кг перерабатываемой молокосмеси. В случае, если скорость
сворачивания не важна, количество внесения «Мейто»можно гораздо уменьшить.
Фермент «Мейто» вносится в молокосмесь после добавления в нее всех необходимых
компонентов (при температуре сквашивания (30-34 С°), в зависимости от вида
сыра, нужного времени сворачивания и сезона года), следующим образом:
отмеренное количество «Мейто» растворить в 10-кратном (относительно объема
фермента) объеме холодной питьевой воды и добавить полученный раствор в
молокосмесь для выработки сыра, при тщательном перемешивании в течение
5-минут. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш
повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі згусток
готовий до розрізанні.

Виробник: Meito Sangyo
Країна виробник: Японія

Вага: 1
Склад: пепсин
Тип дріжджів: Сухі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user807969
user807969
Була