Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Фермент мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока)

750 грн
Опис

Виробник: Meito Sangyo

Кілька примірників у наявності

Пепсин харчовий, мікробіальний ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх
умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.

1 банка (100 г) пепсина розрахована на 10 000 літрів молока.

Термін придатності — до грудня 2021 г

Пепсин Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру
як у домашніх умовах, так і на виробництві. За допомогою пепсину Meito можна
виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета
тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний
продукт, що містить молокосвертувальні ферменти. Ці ферменти являють собою
специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому
сичужному ферменту. Але Meito водночас не містить тварин і хімічних
компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових
якостях сиру. Meito зроблений за допомогою ферментації та подальшого сушіння
рослинного харчового гриба.

Властивості: активність не менш ніж 300 000 одиниць, час згортання молока 30
хв.

Молокосвертувальний фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») — ренін
рослинного походження (100% хімозину), що отримується японською технологією з
висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».

Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією харчових продуктів і
медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччині, Швейцарії,
Великобританії та в інших країнах.

«Мейто» — не містить ГМО (протока випробувань No 3/8-А-5049/1-33621/1Е від
03.07.09г, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту
екогієнії та токсикологів.Л.Медвів), перевірений інститутом харчової
технології, екогеннієни та токсики МОЗ України (No3/8-А-351-08-26936Е від
24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат,
який відповідає всім вимогам санітарного законодавства України та є безпечним
для здоров'я людини (санітарний гігієнічний препарат висновок
No05.********** від 28.01.2008г.

Стандарти якості: "Мейто" виробляються за суворо керованого процесу та його
якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам
ефективності та чистоти.

Термін придатності та зберігання: "Мейто" має термін придатності 3 роки без
втрати активності (у разі правильного зберігання), що набагато більше, ніж у
ферментів тварини та інших походженнях. Зберігати "Мейто" потрібно в щільно
закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання
6-8 °C). Упаковка: Фермент “Мейто” розфасований в алюмінієві пакети по 1 г.
чистої ваги. Відповідно до стандартів України та міжнародними стандартами на
кожній упаковці вказана фірма та країна-виробник, що підтверджено нанесеним
штрих-кодом.

Вказівки щодо застосування: Розчин ферменту «Мейто» готується безпосередньо
перед внесенням у молоко.

Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сирів від 5 до 8 грамів на
1 000 кг перероблюваної молокомесі. У разі, якщо швидкість згортання не
важлива, кількість внесення «Мейто» можна набагато зменшити. Фермент «Мейто»
вноситься в молокосу після додавання до неї всіх необхідних компонентів (за
температури сквашування (30-34 °C), залежно від типу сиру, потрібного часу
згортання та сезону року), у такий спосіб: виміряна кількість «Мейто»
розчинити в 10-кратному (відносно об'єму ферменту) об'єму холодної питної води
та додати отриманий розчин у молокосуміш для вироблення сиру, у разі
ретельного перемішування впродовж 5 хвилин. Кількість ферменту визначають з
урахуванням того, що молочна суміш має упродовж 25-40 хвилин давати щільний,
рівномірний на всій масі згусток, готовий до розрізу.

Виробник: Meito Sangyo
Країна виробник: Японія

Вага: 100
Склад: пепсин
Тип дріжджів: Сухі
Тип закваски: Для сирів, сиру

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user807969
user807969
Була