Кілька примірників у наявності
Рекомендовано як засіб, який зміцнює імунну систему, нормалізує обмін речовин
і сприяє підвищенню працездатності. Проявляє антимікробну і антисептичну
властивості. Діє як онкопротектор.
ОБ`ЄМ:
100 ml
СКЛАД:
Активні компоненти/active ingredients - чага гриб/inonotus obliquus
Допоміжні компоненти/other ingredients - вода демінералізована/aqua,
пропіленгліколь/propylenglycolum, гліцерин/glycerolum.
Чага гриб -- містить велику кількість корисних речовин: флавоноїди, органічні
кислоти, стерини, алкалоїди, смоли і дубильні речовини, меланін, фітонциди,
мінерали і мікроелементи (магній, кобальт, калій, залізо, цинк, марганець,
мідь, нікель, алюміній, срібло). Завдяки такому складу чага є біостимулятором
і потужним онкопротектором, здійснює інгібуючу дію на клітини пухлин різних
видів.
Має антибактеріальну і противірусну дію, нормалізує кишкову мікрофлору і
функції травлення, обмежує запалення, прискорює загоєння ерозій, виразок і
пошкоджень слизової оболонки, підвищує захисні властивості слизових, в тому
числі шлунка, захищає печінку і зміцнює імунітет.
Допомагає зміцнити стінки судин і позитивно впливає на роботу серця,
нормалізує роботу дихальної та кровоносної систем, а також живлення тканин
киснем і корисними речовинами, усуває запальні процеси, швидко і ефективно
послаблює болі.
Чага має протизапальну, спазмолітичну, жовче - і сечогінну властивості, бере
участь в процесах репарації ДНК (відновлення хімічних ушкоджень),
функціонуванні дихальної системи, а також впливу канцерогенів і мутагенів.
Він стимулює обмінні процеси в організмі, відновлює кислотно-лужний баланс,
нейтралізує шкідливі мікроорганізми і попередження порушень фізіологічних
процесів.
Рекомендації:
по 7-10 крапель 2-3 рази на день до їжі
Терміни та умови зберігання:
Зберігати 3 роки від дати виготовлення в сухому, захищеному від прямих
сонячних променів місці при температурі не вище +25ºС і відносній вологості
повітря не вище ніж 85%. Після відкриття рекомендовано вживати протягом 6
місяців.
Попередження:
Індивідуальна чутливість до компонентів.