Всі категорії
Додати товар

Вітамін с. комплекс із шипшиною

59 грн
Опис

Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Чи знаєте Ви, що шипшина багатий на вітамін C і дуже корисна для нашого організму? Таблетки пролонгованої дії з вітаміном C і плодами шипшини забезпечують поступове вивільнення вітаміну С в організмі. Вітамін C і біофлавоноїди, якими багаті плоди шипшини, неабияк підсилюють дію один одного.

Дія вітаміну С:

Вітамін C дуже важливий як для дорослого, так і дитячого організму. Він необхідний для біосинтезу структурного білка колагену, який є будівельним матеріалом усіх сполучних тканин — шкіри, кровоносних судин, сухожиль, суглобових хрящів і кісток.

За допомогою вітаміну C підтримується здоровий імунітет. Сприяє всмоктуванню заліза (профілактика анемії), кращому засвоєнню вітаміну Е, покращує кальцієвий обмін і засвоєння кальцію. Стабілізує клітинні мембрани, нормалізує проникність стінок капілярів, відновлює еластичність судин.

Знижує рівень холестерину та ліпідів у крові, зменшує ризик виникнення ішемічної хвороби серця. Гальмує вивільнення та прискорює розпад гістаміну та інших медіаторів алергічних і запальних реакцій.

У разі регулярного надходження здатний знижувати ризик виникнення пухлин. Уповільнює процеси старіння й запобігає виникненню вікових хвороб.

Дія біофлавоноїдів:

Біофлаоноїди мають антиоксидантні властивості, сприяють зміцненню капілярів і поліпшенню функцій судинних стінок, чим підтримують здоров'я я серцево-судинної системи.

Стимулюють вироблення колагену — основного компонента сполучної тканини. Підвищують активність і біодоступність аскорбінової кислоти. Запобігають руйнуванню та відновлюють окислений вітамін С. Підтримують здоровий імунітет.

Сприятливо впливають на роботу печінки та знижують рівень холестерину. Зменшують ризик виникнення деяких форм злоякісних пухлин.

У складі цього препарату немає генетично модифікованих компонентів, штучних барвників, консервантів. Колір і запах забезпечує натуральний порошок полуниці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари