Всі категорії
Додати товар

Visio caps капсули для відновлення та покращення зору (візіо к...

319 грн
Опис

Виробник: БЭТ

Кілька примірників у наявності

Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1000 грн!

Visio caps - дієтична добавка для збереження та покращення зору

Вплив на організм дієтичної добавки ВізіоКапс обумовлений компонентами, що
входять до складу.

- Лютеїн та Зеаксантин є специфічними каротиноїдами, що утворюють пігмент жовтої (зорової) плями, або макулярний пігмент. Щільність макулярного пігменту зменшується при значних навантаженнях на орган зору, з віком та патологічних змін у оці (наприклад, при порушеннях кровообігу). Зниження щільності пігменту призводить до погіршення гостроти та чутливості зору особливо у темряві. Надходження лютеїну та зеаксантину в достатній кількості сприяє відновленню оптичної щільності жовтої плями та покращує стан зорової функції за декількома показниками: гострота ближнього та далекого зору, чутливість до світла та контрасту, час адаптації до зміни освітлення. Курсовий прийом лютена покращує зір при вікових змінах (ретинальної дегенерації) Ефективність лютеїну та зеаксантину посилюється при одночасному прийомі з антиоксидантами, наприклад, з екстрактом чорниці або рутозидом.
- Екстракт чорниці - природний компонент, що містить велику кількість антоціанідів, що мають протизапальну та антиоксидантну дію. Вони сприяють покращенню реологічних властивостей крові, зменшують ризик тромбоутворення у судинах сітківки, сприяють покращенню кровообігу, зміцнюють стінки кровоносних судин (поліпшують синтез колагену), а також прискорюють відновлення родопсину.
- Бета-каротин - є провітаміном, в організмі перетворюється на вітамін А, необхідний для нормального функціонування сітківки, що забезпечує достатню кількість родопсину - пігменту, що відповідає за сутінковий та нічний зір.
- Рутозид - зменшує проникність капілярів, набряклість та запалення, зміцнює стінки судин.

Спосіб застосування

- по 1-2 капсули на день незалежно від їди
- Рекомендований курс 1-3 місяці

При застосуванні ВізіоКапс перед та після хірургічного втручання на оці
рекомендовано консультацію лікаря.

Виробник: БЕТ
Країна виробник: Україна
Кількість в упаковці: 20 шт.
Застосування препарату: для зору
Упаковка: Блістер
Форма випуску: Капсули
Корисні речовини: вітаміни

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари