Всі категорії
Додати товар

Natural balance женьшень супер формула 6х мака та родіола — 50 капсул/сша

680 грн
Опис

Термін придатності 2025
Виробництво США

- Продукт на основі рослинних компонентів
- Гарантована ефективність
- 6 інгредієнтів, що заряджають енергією
- Підвищена сила дії
- Гарантована ефективність
- Харчова добавка
- Продукт серії Action Labs

Формула Ginseng PowerMax® 6XTM
Висока концентрація, суміш женьшеню

Червоний китайський женьшень, корейський женьшень і американський женьшень входять до цієї формули через їхню довгу історію підтримки кількох систем організму.

Мака — корінь рослини, що росте в Південній Америці.

Родіола — традиційно використовується як адаптоген.

Серія Action Labs® містить спеціальні продукти Natural Balance®, які створені для виконання конкретних завдань і відповідають нашим найвищим стандартам якості. Лінійка продуктів Action Labs® — це безліч різноманітних і високоякісних продуктів, за допомогою яких наші покупці розв'язують конкретні завдання.

Відчуваєте втому та туман у голові? Намагаєтеся зберегти енергію молодості? Natural Balance® пропонує альтернативне рішення для позбавлення відчуття втоми з гарантованою ефективністю — Ginseng Power Max® 6XTM.

Ginseng PowerMax® 6XTM — це унікальне поєднання шести тонізувальних інгредієнтів (3 різновиди женьшеню, а також маки, родіоли й елеутерока) із синергетичним ефектом, що забезпечує оптимальну підтримку. Ця формула пропонує одну з найвищих концентрацій женьшеню з гарантованою ефективністю.

Відкрийте для себе Natural Balance®

З 1983 року Natural Balance® зміцнює здоров'я і добробут людей, розробляючи спеціальні добавки. Наше мистецтво полягає в науковому підходу до об'єднання високоякісних інгредієнтів для створення запатентованих формул. Наше покликання — допомагати людям жити здоровіше та приємніше життям.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари