Всі категорії
Додати товар

Новинка 2024 року shiseido ранковий порошковий колаген з ягодами годжі 7 стіків

950 грн
Опис

Новинка 2024 року Shiseido ранковий порошковий колаген з ягодами годжі 7 стіків
The Collagen Cycle Shot Active – новинка 2024 року від провідного японського виробника косметичних засобів та дієтичних добавок Shiseido. Це високоякісна добавка зі збалансованим складом, розроблена для тих, хто прагне підтримувати молодість, пружність та здоров'я шкіри та організму загалом.

Рекомендується використовувати після 25-30 років і більше, коли з'являються перші ознаки старіння.

Ключова концепція продукту полягає у турботі про шкіру зсередини для пробудження її природної краси.
Для цього Shiseido об'єднав низькомолекулярний рибний колаген пептид з унікальними запатентованими інгредієнтами, спрямованими на поліпшення стану шкіри та загального фізичного стану людини.

У новій лінійці The Collagen Cycle Shot ви знайдете такі компоненти:

Пептиди рибного колагену – вони є основним будівельним матеріалом шкіри, сприяють її пружності, еластичності та молодості.

Ягоди годжі - входять до ранкового комплексу для активації шкіри та надання їй сяйва.

Кроцетин - входить у денний комплекс і допомагає знизити втому, надати бадьорості та покращити якість сну, що позитивно впливає на загальний фізичний стан.

GABA - входить у вечірній комплекс для зняття напруги та стресу, покращення якості сну.

Екстракти брусниці, амли, насіння томату і цвіту вишні (патент № 4917180) - ці рослинні компоненти активно стимулюють виробництво колагену, зміцнюють і зволожують шкіру, роблять її пружною, борються зі зморшками та гіперпігментацією.

Крім унікального складу, The Collagen Cycle Shot Active має смак лимона та лічі, що робить його особливо приємним для вживання.

Спосіб застосування:
Приймати вранці по 1 пакетику, розчинивши вміст в 150 мл  холодної або теплої води. Випити відразу після розчинення.

Склад: мальтодекстрин (Японія), порошок екстракту ягід годжі, цукор, пептид рибного колагену (включаючи желатин), порошок плодів амли, сік брусниці, порошок екстракту насіння томату, порошок екстракту вишні/модифікований крохмаль, підкислювач, дрібний ), ароматизатор.

Виробник: Shiseido, Японія
В упаковці: 7 стиків

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари