Всі категорії
Додати товар

Морозник кавказький корінь мелений 10 грамів

80 грн
Опис

Морозник кавказький (зимовник) лат. Helleborus caucasicus — це унікальна лікарська рослина, яка відновлює загальний обмін в організмі, у такий спосіб виліплюючи багато хвороб. Одна з головних властивостей морозника кавказького полягає в тому, що завдяки повному очищенню від шлаків і токсинів нормалізується робота всього організму. Завдяки регулярному вживанню морозника люди живуть довго та не забувають про хвороби.

Застосування: засіб для зниження ваги: принцип дії ґрунтується на корекції серотонінового обміну, застосовується у разі важких форм ожиріння. Нормалізує і відновлює загальний обмін речовин в організмі, що сприяє зниженню надмірної ваги. Зниження ваги відбувається м'яко та поступово. Завдяки глибокому очищенню від шлаків, токсинів, радіонуклідів і солей важких металів, викликає загальний омолоджувальний ефект. На шкірі не залишається розтяжок, зникає целюліт і відбувається корекція фігури.

У разі захворювань серцево-судинної системи: у разі порушень кровообігу та хронічної серцево-судинної недостатності. Морозник зміцнює серцево-судинну систему, подовжує діастолу, стабілізує ритм серця, підвищує тонус судин, збільшує приплив крові до серцевого м'яза. Нормалізує артеріальний тиск. протипухлинний засіб: завдяки вмісту ефірних і жирних олій, які пригнічують ріст ракових клітин, морозник є сильним протипухлинним засобом. Застосовується під час лікування міоми, фіброми, кісти, мастопатії. заспокійливий засіб: вплив глікозидів на серотоніновий обмін надає заспокійливу дію, знижує апетит. Застосовується під час лікування неврозів, безсоння, сприяє відновленню нервової системи, що так само надає впевненості, спокою, врівноваженості, стійкості до стресів. у разі захворювань дихальної системи: розріджує мокротиння, сприяє її відходженню з бронхів; усуває астматичні напади.

Застосовується під час лікування бронхіту, зокрема хронічної, астми, туберкульозу, а також професійних захворювань легень. у разі урологічних захворювань: морозник має спазмолітичну дію, перешкоджає застою жовчі, запобігає застою. утворення каменів у жовчному міхурі, сприяє виведенню піску з нирок і сечовивідних шляхів. Засіб для очищення: морозник знижує рівень холестерину в крові та перешкоджає відкладенню холестерину в судинах, має сечогінну та проносну дію, нормалізує роботу кишківника, сприяє повному очищенню кишківника, печінки. імуностимулювальний засіб: морозник стимулює імунну систему, підвищує опірність організму до інфекцій, запобігаючи вірусним захворюванням (ОРВІ, ГРІП). а також застосовується під час головних болів після травм, струсів головного мозку, мігрені; у разі епілепсії скорочує кількість нападів. Морозник ефективний у разі захворювань суглобів, остеохондрозу хребта, ревматизму, поліартриту, радикуліту. Протипоказання: індивідуальна чутливість.

Способи застосування: Початкова доза — 50 мг (одна мірна ложечка), порошку морозника кавказького. Через кожні 10 днів дозу збільшувати на 50 мг до 300 мг. У такій кількості вживати упродовж 6 місяців. У разі кишкових розладів дозу знижувати до нормалізації стільця (м'який стілець 1-2 рази на добу). Дозу порошку розмішати з 2550 чайної ложки меду. Вживати один раз на добу: перед сном, натщесерце до їди. Дозу порошку залити 50 грами кип'яченої води (кімнатної температури). Перед вживанням збовтати (розмішати), щоб осад потрапив в організм. Вживати один раз на добу: вранці, натщесерце до їди. Дозу порошку покласти в рот, запити теплою водою. Вживати один раз на добу: вранці, натщесерце до їди. Курс лікування — 12 місяців. Після 6 місяців приймання зробити перерву на 1 місяць, потім знову починати вживання з мінімальної дози 50 мг (одна мірна ложечка), поступово збільшуючи її до 300 мг.

Морозник кавказький рекомендується застосовувати з продуктами, насиченими калієм (Ca).

Особливості застосування: У разі важкої форми жовчоманної хвороби, виразки шлунка та дванадцятипалої кишки необхідно провести попереднє лікування мар

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
seller55
seller55
Супер-продавець
Краматорськ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари