Всі категорії
Додати товар

Restmag b6 рестмаг магній вітамін в6 піридоксин 30 табл єгипет

399 грн
Опис

Склад:
Кожна таблетка містить:
магнію лактату 470 мг, що еквівалентно вмісту чистого магнію 48 мг;
піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) 5 мг.

Властивості:
Магній є життєво важливим елементом, який міститься в усіх тканинах організму і необхідний для нормального функціонування клітин, бере участь у більшості реакцій обміну речовин. Зокрема, бере участь у регуляції передачі нервових імпульсів і в скороченні м´язів.

Організм отримує магній разом із їжею. Нестача магнію в організмі може спостерігатися за порушення режиму харчування (дієта), за збільшення потреби в магнії або за дисбалансу надходження, метаболізму та виведення магнію (наприклад, за підвищеного фізичного й розумового навантаження, стресу, у період вагітності, у разі застосування діуретиків).

Піридоксин (вітамін В6) бере участь у багатьох метаболічних процесах, у регуляції метаболізму нервової системи. Вітамін В6 покращує всмоктування магнію зі ШКТ і його проникнення в клітини.

Показання:
Встановлений дефіцит магнію, ізольований або пов´язаний з іншими дефіцитними станами, що супроводжується такими симптомами, як підвищена дратівливість, незначні порушення сну, шлунково-кишкові спазми або прискорене серцебиття, підвищена стомлюваність, болі та спазми м´язів, відчуття поколювання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари