Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Rivo 320 мг риво ацетілсаліцилова кислота 10табл єгипет

100 грн
Опис

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Склад:
Кожна таблетка містить:

Ацетилсаліцилову кислоту 320 мг

Властивості:
НПЗЗ. Чинить протизапальну, аналгетичну та жарознижувальну дію, а також пригнічує агрегацію тромбоцитів. Механізм дії пов'язаний із пригніченням активності ЦОГ - основного ферменту метаболізму арахідонової кислоти, яка є попередником простагландинів, що відіграють головну роль у патогенезі запалення, болю та лихоманки. Зниження вмісту простагландинів (переважно Е1) у центрі терморегуляції призводить до зниження температури тіла внаслідок розширення судин шкіри та зростання потовиділення. Аналгезуючий ефект зумовлений як центральною, так і периферичною дією. Зменшує агрегацію, адгезію тромбоцитів і тромбоутворення за рахунок пригнічення синтезу тромбоксану А2 у тромбоцитах.

Знижує летальність і ризик розвитку інфаркту міокарда при нестабільній стенокардії. Ефективний при первинній профілактиці захворювань серцево-судинної системи та при вторинній профілактиці інфаркту міокарда. У добовій дозі 6 г і більше пригнічує синтез протромбіну в печінці та збільшує протромбіновий час. Підвищує фібринолітичну активність плазми і знижує концентрацію вітамін K-залежних факторів згортання (II, VII, IX, X). Прискорює геморагічні ускладнення при проведенні хірургічних втручань, збільшує ризик розвитку кровотечі на тлі терапії антикоагулянтами. Стимулює виведення сечової кислоти (порушує її реабсорбцію в ниркових канальцях), але у високих дозах. Блокада ЦОГ-1 у слизовій оболонці шлунка призводить до гальмування гастропротекторних простагландинів, що може зумовити виразку слизової оболонки та подальшу кровотечу.

Показання:
Ревматизм, ревматоїдний артрит, інфекційно-алергічний міокардит; гарячка при інфекційно-запальних захворюваннях; больовий синдром слабкої та середньої інтенсивності різного ґенезу (у т. ч. невралгія, міалгія, головний біль); профілактика тромбозів та емболій; первинна та вторинна профілактика інфаркту міокарда; профілактика порушень мозкового кровообігу за ішемічним типом.

Спосіб застосування та дози:
Приймати внутрішньо під час прийому їжі.

Дорослі та діти віком від 16 років:

По 1 -3 таблетці до 4 разів на добу.

Максимальна добова доза 3600 мг у роздільних дозах.

Для профілактики тромбів приймають по 320 мг на добу.
Протипоказання:
Ерозивно-виразкові ураження ШКТ у фазі загострення, шлунково-кишкова кровотеча, "аспіринова тріада", наявність в анамнезі вказівок на кропив'янку, риніт, спричинені прийомом ацетилсаліцилової кислоти та інших НПЗЗ, гемофілія, геморагічний діатез, гіпопротромбінемія, розшаровуюча аневризма аорти, портальна гіпертензія, дефіцит вітаміну К, печінкова та/або ниркова недостатність, дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, синдром Рейє, дитячий вік (віком до 15 років - ризик розвитку синдрому Рейє у дітей з гіпертермією на тлі вірусних захворювань), І та ІІІ триместри вагітності, період лактації, підвищена чутливість до ацетилсаліцилової кислоти та інших саліцилатів.

Запобіжні заходи:
З обережністю застосовують пацієнтам із захворюваннями печінки та нирок, при бронхіальній астмі, ерозивно-виразкових ураженнях та кровотечах зі ШКТ в анамнезі, при підвищеній кровоточивості або при одночасному проведенні протизгортальної терапії, декомпенсованій хронічній серцевій недостатності.

Ацетилсаліцилова кислота навіть у невеликих дозах зменшує виведення сечової кислоти з організму, що може стати причиною гострого нападу подагри у схильних пацієнтів. При проведенні тривалої терапії та/або застосуванні ацетилсаліцилової кислоти у високих дозах потрібен нагляд лікаря та регулярний контроль рівня гемоглобіну.

Застосування ацетилсаліцилової кислоти як протизапального засобу в добовій дозі 5-8 г обмежене у зв'язку з високою ймовірністю розвитку побічних ефектів з боку ШКТ.

Побічні ефекти:
З боку травної системи: нудота, блювання, анорексія, болі в епігастрії, діарея; рідко - виникнення ерозивно-виразкових уражень, кровотеч зі ШКТ, порушення функції печінки.

З боку ЦНС: при тривалому застосуванні можливі запаморочення, головний біль, оборотні порушення зору, шум у вухах, асептичний ме…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари