Всі категорії
Додати товар

Алкобан краплі від алкогольної залежності, 20 мл

149 грн
Опис

Алкобан дієтична добавка до раціону харчування, джерело біологічно активних речовин. Сприяє загальному зміцненню організму, нормалізація функціонування печінки, нейтралізація алкогольних метаболітів та усуненню алкогольної інтоксикації, захисту клітин від окислювального стресу та видаленню надлишків радкалів, спровокованих вживанням алкоголю. Полегшенню перебігу похмільного синдрому, зменшенню тяги до алкоголю. Має детоксикаційні та антиоксидантні властивості.
 
   Основні діючі речовини: бульбокорені топінамбуру, корені та листя копитняку Європейського, екстракт коренів пуерарії, трава золототисячника, екстракти копрінуса, лавра ефіопського, вода очищена, пропіленгліколь.

   Алкобан не має вираженого смаку і сильного запаху, за рахунок чого можна використовувати його без відома п'яниці. Втім, і при лікуванні власних вад ці якості дуже цінні – у період відвикання різкий аромат чи присмак дратує.

   Рекомендовано вживати: дорослим пои 20-30 крапель 2-3 рази на добу перед вживанням їжі. Термін вживання 3-6 тижнів. За необхідності курс можна повторити з 10-денною перервою. 

   Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність та в період лактації, діти, гострі захворювання шлунково-кишкового тракту.

   *Не є лікарським засобом. Всі результати індивідуальні для кожного організму. Перед прийманням проконсультуйтеся з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари