Всі категорії
Додати товар

Вітаміни.

3320 грн -91% 320 грн
Опис

Знижена фізична та розумова працездатність, як-от втома та виснаження, депресія, параамнезія, нездатність зосередитися, втрата сну, стареча ригідність, тремор, стареча кахексія та інші симптоми старіння.
Фізичне та психічне виснаження, яке супроводжується такими симптомами, як втрата концентрації, швидка стомлюваність і зниження працездатності. Може використовуватися для підвищення фізичної витривалості.
Специфічні процеси інволюції (клімактеричні симптоми в жінок, депресивні паратимічні стани, дратівливість, дистрофія шкіри, нігтів і волосся).
Як ад'ювантну терапію в разі гіперліпідемії, зниженої толерантності до вуглеводів, артритно-остеопоротичних притягання, низькокалорійних дієт, у разі незбалансованого або недостатнього харчування, на тлі дієти та вживання засобів для схуднення, одужання після хвороб, інфекцій, операцій, променевої терапії.
Можна використовувати пацієнтам із цукровим діабетом:
Роял Віт G не містить цукру. У деяких випадках старечого діабету було виявлено зменшення патологічної нестерпності вуглеводів. У таких випадках добова доза протидіабетичних препаратів може бути зменшена під наглядом лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-824947383
Супер-продавець
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари