Всі категорії
Додати товар

Асд 2б краплі селен + фолієва кислота.

950 грн
Опис

АСД 2 Б краплі —репарат мобілізує й антиоксидантні захисні сили організму. Підвищує ефективність лікування, скорочує терміни лікування, сприяє відновленню після перенесених захворювань, фізичних навантажень, перебування в екстремальних умовах і підвищує стійкість до фізичних і емоційних перевантажень, стресів.

АСД 2Б краплі — унікальний комплекс біологічно активних низькомолекулярних компонентів, що є за своєю структурою будівельним матеріалом клітин живого організму. Тому діє не на конкретне захворювання, а на організм загалом, мобілізуючи його природні захисні сили, підвищує імунітет і рівень обмінних процесів, має антисептичну й антиоксидантну дію.
Є потужним адаптогеном, тобто підвищує стійкість організму до всіх без винятку шкідливих чинників довкілля.

Фолієва кислота — це водорозчинний вітамін B9, необхідний для росту та розвитку кровоносної та імунної систем організму. Наявність фолієвої кислоти в організмі підвищує синтез серотоніну та норадреналіну, що збільшує здатність протистояти стресовим ситуаціям.

Селен — запобігає передчасному відмиранню клітин, впливає на тривалість життя, є потужним антиоксидантом і онкопротектором. Слугує важливим компонентом у комплексному лікуванні серцевих захворювань, захищає серце від кисневого голодування та від токсичної дії ліків. Використовується в лікуванні захворювань щитоподібної залози, артритів, панкреотіту, різних запальних процесів.

Показання до застосування
Важкопротільні інфекційні та хронічні захворювання;
Перебування в екстремальних умовах (перепади температур, радіація, хімічні отруєння, техногенні катастрофи);
Фізичні та чуттєві перевантаження, стреси.

Склад

(на 50 мл)
АСД (2-я фракція) — 50 мл;
Фолієва кислота — 0,25 мг;
Селен (як натрію селеніт) — 0,075 мг.

1 мл містить 40 крапель розчину.

Спосіб застосування
10-20 крапель, розведених у 125 мл води, приймати за 15 хвилин до їди тричі на день упродовж 3 місяців. Перед вживанням флакон збовтувати.

Форма випуску
АСД у темному скляному 50-мілілітровому флаконі з крапельницею та кришкою.

Термін придатності
2 роки.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ulianna10
ulianna10
Першотравенськ
0% виконаних замовлень
Була