Всі категорії
Додати товар

Омега 3-6-9, країна виробник канада!!!!

1500 грн
Опис

Омега 3-6-9 ,Країна виробник Канада ,якість вітамінів відмінна, ФІРМА Weber Naturals ,ОДНА З НАЙКРАЩИХ В Канаді .
Підходить для вегетеріанців .
Підтримує здоров’я серцево-судинної системи та роботу мозку: Омега 3-6-9 забезпечує повний спектр незамінних жирних кислот (НЖК), які відіграють важливу роль у розвитку та функціонуванні нервової системи, а також когнітивних функцій, здоров’я серцево-судинної системи та шкіри.
Кожна легка для ковтання м’яка капсула містить: 400 мг сертифікованої органічної олії з насіння льону з високим вмістом лігніну, олії огуречника та жиру диких риб
Технологія Clear Enteric Softgel: використання натуральних інгредієнтів в м’якій капсулі запобігає руйнуванню м’якої капсули в шлунку, забезпечуючи необов’язкову доставку в тонкий кишечник і запобігаючи рибному присмаку.
Отримано зі стійкого навколишнього середовища: Риб’ячий жир від Webber Naturals сконцентрований для підвищення ефективності, очищений для безпеки та природним чином отриманий зі стійкого навколишнього середовища. Печатка IVO (International Verified Omega-3) на цьому продукті вказує на те, що його компоненти риб’ячого жиру сертифіковані на відповідність найвищим світовим стандартам щодо чистоти, ефективності та стійкості.
Не містить: штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, молюсків, солі, горіхів або ГМО

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lesjafenun
lesjafenun
Супер-продавець
Коломия
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари