Всі категорії
Додати товар

Комплекс «морський кальцій і вітамін d» 30шт

689 грн
Опис

Жувальна харчова добавка з високим вмістом кальцію та вітаміну D допомагає підтримувати здоров'я кісток, суглобів і зубів. Ідеальний спосіб доповнити свій раціон рекомендованою добовою нормою кальцію.
Джерело кальцію та вітаміну D
Екологічно чистий морський кальцій Aquamin на рослинній основі
З натуральним підсолоджувачем

Дослідження підтвердили, що добавки кальцію і вітаміну D знижують втрату кісткової маси і ризик крихкості кісток (Tang et al., 2007). Комплекс «Морський кальцій і вітамін D» допомагає підтримувати нормальний стан кісток і зубів протягом усього життя. До його складу входить вітамін D, який покращує засвоєння кальцію при спільному вживанні (EFSA, 2016).

30 таблеток. Вживати по 1-2 на день. 45 г
250 мг кальцію та 5 мкг вітаміну D в 1 таблетці
Без консервантів
Без ГМО
Без лактози
Підходить для вегетаріанців
Створено у Швеції

Активні інгредієнти: (в 1 таблетці):
Кальцій (Lithothamnion calcareum – Aquamin TG) – 250 мг (31%*)

Вітамін D (холекальциферол – вітамін D3) – 5 мкг (100%*)

Чи споживаєш ти достатню кількість кальцію?
Кальцій є важливим мінералом для здоров'я, його необхідно отримувати з їжі, яку ми вживаємо. Крім того, що він життєво важливий для нормального росту і підтримки кісток і зубів, він також відіграє багато інших важливих ролей, включно з допомогою у згортанні крові, скороченні м'язів і нормальному функціонуванні нервів. Кальцій - найпоширеніший мінерал в організмі людини, понад 90% якого зберігається в кістках! Якщо ти не отримуєш достатньо кальцію зі свого раціону для підтримки різних функцій організму, то твоє тіло «краде» те, що йому потрібно, з твоїх кісток. Рекомендована добова норма кальцію для дорослих становить 750 мг на день, але багато груп населення споживають менше. Щоб досягти рекомендованої норми, слід споживати 3-5 порцій продуктів, багатих кальцієм, щодня, причому одна порція дорівнює склянці молока (200 мл), невеликій баночці йогурту (125 г) або шматку сиру розміром із сірникову коробку (25 г).

Кальцій – важливий протягом усього життя для міцних кісток!
Кальцій життєво важливий для чоловіків і жінок на всіх етапах життя. Понад 90% мінералів кісткової тканини дорослої людини формується до кінця підліткового віку (Saggese et al., 2002), а піку кісткової маси (максимальної щільності кісткової тканини) ми досягаємо приблизно до 30 років. Після 40 років кісткова маса організму поступово починає зменшуватися, а в жінок цей процес прискорюється з настанням менопаузи (Ahlborg et al., 2003) - саме тому так багато жінок страждають на крихкість кісток у більш зрілому віці. Отже, що раніше ми подбаємо про споживання кальцію, то краще!

Найкращі харчові джерела кальцію
Найкращими джерелами кальцію є молочні продукти (наприклад, молоко): вони містять велику кількість кальцію, який легко засвоюється і використовується організмом. Ще одним чудовим джерелом кальцію є риба з їстівними кістками, наприклад сардини та консервований лосось. Овочі, такі як кейл, броколі та капуста, також містять кальцій, який організм може засвоювати, але в менших кількостях. Це означає, що потрібно споживати значно більші порції, щоб досягти денної норми. Тому складніше забезпечити щоденну норму кальцію, якщо ти їси лише рослинну їжу.

Фізичні вправи підтримують здоров'я кісток
Крім здорового харчування, фізична активність сприяє максимальному накопиченню і підтримці кісткової маси (Santos et al., 2017). Найкращими формами активності є вправи з ваговим навантаженням і обтяженнями, які створюють навантаження на кістки. Сюди входять такі види спорту, як силова ходьба, біг підтюпцем, ракетоподібні види спорту, стрибки і танці.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий

Схожі товари