Всі категорії
Додати товар

Chromax для схуднення на основі натуральних компонентів єгипет

450 грн
Опис

Для зниження та контролю ваги.

Chromax – це високоактивна синергетична комбінація екстракту гарцинії камбоджійської та піколінату хрому, яка разом з фізичними вправами та збалансованою дієтою впливає на власні хімічні процеси організму, ефективно пригнічуючи апетит та пригнічуючи вироблення жиру, спеціально для тих, хто дотримується багатої.

Це потужна натуральна формула для схуднення.

Екстракти гарцинії є джерелом гідроксицитринової кислоти (ГЛК), вона містить біологічно активну сполуку, яка, як відомо, пригнічує синтез ліпідів та жирних кислот та знижує рівень холестерину. утворення ЛПНГ та тригліцеридів. Крім того, апетит пригнічується за рахунок стимулювання синтезу глікогену.

Екстракт ГЛК з добавки камбоджійської гарцинії сприяє зниженню ваги за рахунок двох механізмів: він допомагає блокувати харчові жири і пригнічує апетит. дуже ефективний рослинний лікарський засіб для контролю ожиріння та рівня холестерину.

Рослина та фрукти безпечно вживаються в їжу протягом багатьох років. Піколінат хрому використовується як добавка хрому, яка використовується в альтернативній медицині як засіб для зниження рівня холестерину або поліпшення використання організму. глюкози. Його також часто рекламують як добавку для схуднення, яка допомагає зменшити жирові відкладення та збільшити м'язову масу.

Chromax не діє через центральну нервову систему, тому його можна безпечно використовувати у схемах контролю ваги.

Інгредієнти та концентрації: екстракт гарцинії камбоджійської 500 мг + піколінат хрому 281,569 мкг.

Спосіб застосування: по 1 капсулі тричі на день перед їжею за 30 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?