Всі категорії
Додати товар

Магній та вітамін б6 bluebonnet nutrition magnesium with vitamin в6 90 вегетаріанських капсул

895 грн
Опис

У складі однієї рослинної капсули — 25 мг вітаміну B6 і 400 мг магнію.
Магній може сприяти нормалізації роботи центральної нервової системи й утворенню достатньої кількості нейромедіаторів, а також стабілізації роботи серцево-судинної системи.
Вітамін B6 може сприяти усуненню анемії, допомагати в боротьбі з депресивними станами, поліпшувати стан шкіри у разі псоріазу, діатезу, нейродерміту.
У складі дієтичної добавки немає глютену, сої, ГМО. Продукт кошерний та веганський.
Склад товару Магній та вітамін Б6 Bluebonnet Nutrition Magnesium With Vitamin В6, 90 вегетаріанських капсул 1 капсула містить: вітамін B6 (піридоксин HCl) — 25 мг, магній (аспартат, оксид) — 400 мг.
Як використовувати Магній та вітамін Б6 Bluebonnet Nutrition Magnesium With Vitamin В6, 90 вегетаріанських капсул Приймати по 1 капсулі на день.
Увага!
Продукт є дієтичною добавкою. Продукт не є лікарським засобом, не замінює повноцінного харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або всередині неї. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Інформація про товар надана з ознайомчою метою та не замінює консультацію лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий

Схожі товари