Всі категорії
Додати товар

Сироп "покращення памяті з гінкго білоба"

161 грн
Опис

200 мл.

Знайомтеся – гінкго білоба - рослина зі справді вражаючими характеристиками та властивостями, яка стає все більш популярною для використання у медицині. І це не дивно, адже компоненти, що входить до складу листя цього дерева-довгожителя, справляють потужний позитивний вплив передусім на мозок людини, активізуючи його роботу та зупиняючи вікові дегенеративні зміни.

Гінкго білоба – основний компонент сиропу для покращення пам’яті від J’erelia, який підвищує еластичність і міцність кровоносних судин і стінок капілярів. Поповнює запаси енергії, покращує розумову і фізичну працездатність. Запобігає віковим змінам розумової діяльності та пам’яті.

Окрім того, фітосироп – додаткове джерело натуральних вітамінів, полісахаридів, флавоноїдів, та інших біологічно-активних речовин. Комплекс ягідних соків і екстрактів цілющих рослин, провідне місце серед яких займає екстракт гінкго білоба, разом з бурштиновою кислотою і таурином, зміцнює нервову систему, покращує функції головного мозку: пам’ять, мислення, концентрацію уваги.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Продавець
user-...
user-352435596
Супер-продавець
Полтава
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари