Всі категорії
Додати товар

Ultamins мультивітамінів для чоловіків, з грибами, ферментами та q10/сша

1300 грн -68% 420 грн
Опис

Термін придатності 08/2024
Виробництво США

- Мультивітамінний комплекс для чоловіків від Ultamins
- Суміш вітамінів і мінералів з коензимом Q10, лікопіном, лютеїном і метилом B12
- Містить суміші овочів, ягід і грибів для підтримки імунітету
- Підтримує здоровий спосіб життя та збалансований раціон*
- Упаковано в індивідуальні блістери з фольги
- Без глютену, ГМО та сої
- Вироблено на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP

Розкрийте свій справжній потенціал і поліпште самопочуття за допомогою мультивітамінного комплексу для чоловіків. Це ретельно розроблений засіб преміальної якості поєднує в собі потужну суміш грибів, ферментів, овочів, ягід і ключових поживних речовин, як-от коензим Q10, лікопін, лютеїн і біодоступний метил B12, щоб забезпечити необхідну підтримку вашому організму.

Коензим Q10 (убіхінон)
Ми знаємо, що енергія — це паливо, яке надає вам сили впродовж дня. Наш мультивітамінний комплекс для чоловіків містить 100 мг коензиму Q10 в 1 порції, чималу дозу важливої поживної речовини, яка відіграє вирішальну роль у виробленні клітинної енергії. Підтримуючи мітохондріальну функцію, коензим Q10 допомагає оживити ваш організм на клітинному рівні, забезпечуючи стійкий ріст загального запасу енергії*.

Комплекс грибів для імунітету
Використовуйте силу природних суперфудів із нашою спеціально підібраною сумішшю грибів. Ці чудові гриби, відомі своїми імуностимулювальними й адаптогенними властивостями, невпинно працюють, щоб зміцнити вашу імунну систему, підвищити опірність і підтримати загальний життєвий тонус *.

Антиоксидантні порошкові суміші ягід і овочів
Забезпечте своєму організму необхідне живлення з нашою багатою поживними речовинами сумішшю овочів і ягід. Ці чудові інгредієнти, що містять безліч вітамінів, мінералів і потужних антиоксидантів, забезпечують винятковий захист від окисного стресу, допомагають боротися з ушкодженням клітин і сприяють загальному здоров'ю й довголіттю*. Подаруйте своєму організму енергію, якій він заслуговує.

Суміш ферментів
Ми розуміємо, що здорова травна система — це ключ до розкриття повного потенціалу вашого харчування. Ось чому наш мультивітамінний комплекс для чоловіків містить ретельно підібрану суміш ферментів. Ці травні компоненти працюють спільно, підтримуючи оптимальне травлення й засвоєння поживних речовин*.

Наш мультивітамінний комплекс покращує здатність організму розщеплювати та використовувати необхідні поживні речовини, щоб ви отримували максимальну користь від кожної дози

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій

Схожі товари