Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому
- Відновлює рівень заліза в крові, не викликаючи подразнення слизової шлунково-кишкового тракту.
- Підсилює імунну активність.
- Збільшує вироблення енергії в дихальному ланцюзі мітохондрій.
Опис
Залізо відіграє важливу роль у роботі нашого організму. Його дефіцит
трапляється досить часто і в дітей, і в дорослих, що може бути пов'язано не
тільки з його браком у складі харчового раціону, але й із низьким
всмоктуванням у шлунково-кишковому тракті, а також великими втратами заліза,
які пов'язані з кровотечам і хронічними кровопотілками. Дефіцит заліза може
проявлятися зниженням імунітету, підвищеною стомлюваністю, викликати
атрофічний гастрит, гінгвініт, сухість слизової оболонки рота та язика та інші
клінічні симптоми. Подолати залізодефіцитний стан допоможе Залізо Хелат.
Збільшує вироблення енергії, підтримує активність імунної системи, переносить
кисень. Відновлює рівень заліза в крові в разі анемії, сприяє накопиченню
кисню в м'язах.
Хелатна форма 2-валентного заліза добре засвоюється, не викликає запорів і
подразнення слизової шлункової шлунково-кишкового тракту.
Залізо — безпосередньо міститься в складі та бере участь у роботі важливих
груп ферментів організму, входить до складу гемоглобіну, який зв'язує та
переносить кисень повітря з легких до органів і тканин. Крім того, залізо є в
м'язовій білизні, що дає змогу накопичувати й потім витрачати кисень у
м'язовій тканині, підвищуючи фізичну працездатність і запобігаючи втомі.
Нарешті, залізо входить до складу ферментів дихального ланцюга мітохондрій, що
допомагають виробляти енергію, сприяє детоксикації організму.
Залізо зміцнює імунну систему, перешкоджає випаданню волосся, появі сивини,
ламкості нігтів, утворенню зморщок на шкірі. І це далеко не повний список
причин, через які важливо уникати залізодефіцитних станів.
Вітамін С — допомагає засвоєнню заліза.
Кальцій — доданий у цей продукт для зниження наслідків антагонізму, тому що
залізо знижує засвоєння кальцію.
До складу продукту входять 5 рослинних інгредієнтів, які покращують засвоєння
та переносимість продукту, доповнюючи його дію.